fbpx

Maak kennis met de kracht van het éénheidsbewustzijn

Wij zijn Nick & Kirstie, teachers in het éénheidsbewustzijn.

We mogen het pure goddelijke bronlicht Liefde weer op aarde laten landen. 

We hebben lang genoeg geleefd vanuit angt en dat heeft ons welzijn en gezondheid geen goed gedaan. 

Het is tijd dat Liefde het overneemt! 

Wil jij samen met ons een gezonde basis creëren binnen in jezelf, je business en in de wereld? 

Liefde belichamen als een natuurlijke staat van ZIJN van binnenuit?

Dan ont-moeten we jou graag op ons prachtige Land van Licht. 

 

Healing Reading Intuïtie Energetisch coach

Maak kennis met de kracht van het éénheidsbewustzijn

Healing Reading Intuïtie Energetisch coach

Wij zijn Nick & Kirstie, teachers in het éénheidsbewustzijn.

We mogen het pure goddelijke bronlicht Liefde weer op aarde laten landen.

We hebben lang genoeg geleefd vanuit angt en dat heeft ons welzijn en gezondheid geen goed gedaan. 

Het is tijd dat Liefde het overneemt!

Wil jij samen met ons een gezonde basis creëren binnen in jezelf, je business en in de wereld? 

Liefde belichamen als een natuurlijke staat van ZIJN van binnenuit

Dan ont-moeten we jou graag op ons prachtige Land van Licht. 

 

 

Levensvreugde is wat mensen weer terugvinden bij ons

Dat is wat we keer op keer zien gebeuren als mensen met ons meereizen, of dit nu professioneel of persoonlijk is. Ze stappen in een warm bad van onvoorwaardelijke liefde, oprechte aandacht en het krachtige éénheidsheisdbewustzijn veld wat aanwezig is op het Land van Licht. 

Ze keren terug naar hun ware zelf vanuit het hart. Waardoor het hoofd een stapje achteruit doet en mensen zich meer gaan laten begeleiden door hun hart, innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie. Ze herinneren zich niet langer meer de innerlijke pijn, maar gaan leven vanuit het hier en NU. 

Hierdoor vinden ze de kracht voor zelfzorg en om hun vleugels uit te slaan. Om de stappen te zetten die nodig zijn naar het mooiste leven dat ze zich kunnen voorstellen, ieder op zijn of haar unieke manier.

Wil jij dat ook? Neem dan een kijkje bij onze trajecten.
Ze zijn er speciaal voor jou als mens en ondernemer. 

2-daagse event United

Deze 2- daagse is neergezet door de Lichtwereld via Kirstie als kanaal, voor een voorspoedig evolutieproces. Het staat op zielsniveau al heel lang vast dat we op deze data samen komen. Om ons te verenigen. 

Tijdens de 2 daagse wordt je uitgenodigd om vol overgave in het nieuwe energetisch veld te stappen met jouw gidsen en een Lichtteam van hoog geavanceerde lichtmeesters. Om te gaan doen wat nog nooit eerder gedaan is. 

Waarom? Omdat we er als mensheid klaar voor zijn.

We reizen met zijn allen af naar een heiligdom waar we niet eerder bij konden, omdat het afgeschermd was voor de mensheid tot nu toe. Deze eeuwenoude kennis die daar en in jouw cellen liggen opgeslagen mag nu via Kirstie geactiveerd worden, zodat ook jij je het weer kan herinneren. Waarna het door jouw als kanaal verder in de wereld verspreid mag worden. Het is namelijk voor iedereen.

Een kantelpunt, een nieuw begin. Een krachtig portaal wat open gaat. Ben jij erbij?

Opleiding tot L.I.C.H.T. coach

Om te worden wie je werkelijk bent

Ga terug naar je ware kern om de natuurlijke Healer te laten ontwaken die al in jou zit.  Vanuit de hoogste Lichtfrequentie die er nu op aarde aanwezig is. 

Laat ons je wegwijs maken in een wereld die jij voelt, maar nog niet kent of begrijpt. Ontdek de Lichtkracht in jezelf, voor jezelf en professioneel voor anderen.

Leergang 1: Verlicht je Chakra’s om jezelf, je gevoelens en intuïtie te ontmoeten. Het is ook mogelijk om deze reis enkel voor jezelf te maken als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

Leergang 2: Een verdiepende Lichtreis naar jezelf als L.I.C.H.T. Coach. Voor zowel kinderen als volwassenen. 

Leergang 3: Een Lichtreis om docent te worden bij de School of Light en je expertise op het gebied van energetische geneeskunde daadwerkelijk met de wereld te delen.

Leef volledig je hoogste potentieel, ongeacht wat er gebeurt!

Het land van Licht

Een plek gecreërd door de Lichtwereld zelf om jouw evolutieproces verlichting te bieden. Je bent welkom om te komen uitrusten, zijn en groeien,

Maar ook om je van klachten die voortkomen uit het evolutieproces of niet werkelijk van jou zijn moeiteloos te ontdoen. Maria Magdalena en haar hoog geavanceerde Lichtteam staat hier voor je klaar.

Verbijf op het land van Licht zit in onze opleidingen inbegrepen gedurende de opleidingen.

Mocht je geen opleiding willen doen, maar wel aan de slag willen op cel & DNA niveau te shiften van Angst naar Liefde om je gezondheid en welzijn te optimaliseren?

Wil je kennismaken met ons en het land? 

Klik dan snel verder.

” Worden wie je werkelijk bent.
Het mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven.”

home healing

Onze L.I.C.H.T. Methode

Deze unieke healingsmethode is begin 2023 aangereikt vanuit de bron, om de evolutieproces van de mensheid te voorspoedigen. Maar vooral ook om de weg en het leven van de Lichtbrengers, die het proces begeleiden, te vergemakkelijken.

Met deze methode hebben we al veel mensen succesvol kunnen helpen, en dat met een blijvend resultaat. 

L.I.C.H.T. Methode

L: Landen in je lijf en op aarde. Je bent niet voor niets hier op aarde en het wordt tijd dat jij je rechtmatige plek in gaat nemen om natuurlijk geaard je leven te gaan leven. 

I: Intuïtie. Je intuïtie wijst je de weg in dit leven. Het is je kompas. We leren je weer te verbinden en te vertrouwen op je intuïtie en je eigen Lichtbron en -team.

C: Chakra Healing. Verlicht je Chakra van binnen uit. Laat jouw unieke bronlicht weer stromen en activeer de bijbehorende Lichtkracht per Chakra. 

H: Hartsverbinding. Liefde heelt alle wonden, dus het is belangrijk dat jij weer leert te leven vanuit je hart. Dat je jezelf weer gaat liefhebben. Je hart is ook de creatie- & manifestatieplek van je verlangens en je dromen.

T: Transformatie naar je ware kern. Daar waar jij gaat leven vanuit je ware zelf en unieke Lichtfrequentie laat je alles los wat niet wezenlijk in jou thuis hoort. Je trilt letterlijk uit je cellen. 

van rups naar vlinder

Over ons

Wij zijn Nick en Kirstie – zielverwanten, healers, spiritueel leraren, geliefden en ouders van drie jongens. Het lot heeft ons na vele levens weer samengebracht.

Wanneer je bij ons in het eenheidbewustzijn stapt, breng je alles in jezelf in lijn met de helende lichtfrequentie: LIEFDE.

Al je angsten, onzekerheden en tekorten worden liefdevol uit je lichaam getrild. Zo belichaam je je hoogste Lichtkracht, het eenheidsbewustzijn, volledig en kun je het leven leiden zoals jij dat wilt. Als je ware ZELF.

We zijn soms confronterend en nemen geen blad voor de mond. We begeleiden je liefdevol naar de kern. We dragen je waar nodig, maar JIJ maakt de reis en wij staan naast je.

We nemen niets over. We reiken aan en bieden heling vanuit de kern. We gaan diep, stijgen hoog, vanuit een stevige basis met de aarde.

De grootste helende kracht zit in jou, dus we zetten je vooral weer op eigen benen. We laten je weer vertrouwen op & geloven in jezelf & je intuïtie, zodat jij eindelijk jouw leven kunt gaan leven op aarde zoals jij dat voelt.

Voel je welkom om met ons mee op reis te gaan!

BLOGS