fbpx

Je chakra's in balans, jij in balans

Ervaar je lichamelijke klachten? Heb je last van onverklaarbare vermoeidheid? Vind je het moeilijk om grenzen aan te geven of geef je juist veel grenzen aan zodat iedereen op afstand blijft? 


Kortom, voel jij je uit balans op emotioneel, mentaal, lichamelijk en/of energetisch vlak? Veel kans dat je chakra's of een paar chakra's ook uit balans zijn. Om te checken welke uit balans zijn hebben we een handige checklist voor je gemaakt. Na het invullen zie jij meteen welke chakra's uit balans zijn en welke chakra's je daarom aandacht mag geven.


Vul de onderstaande gegevens in om de gratis checklist te ontvangen in je mailbox.

Nick & Kirstie

Getrouwd en ouders van 3 kinderen (waarvan Nick de bonuspapa is van de oudste). Het is onze missie om iedereen te laten weten dat je in staat bent om jezelf te bevrijden & helen van vele klachten waar jij mee rondloopt.

 

Samen gebracht door de onzichtbare wereld om ieder mens op aarde te voorzien van kennis hoe zij zichzelf & hun chakra’s van binnenuit op mentaal, lichamelijk, emotioneel en energetisch niveau kunnen helen. Met de eigen natuurlijke helende krachten in zichzelf. 


We zijn in staat op een heel diep niveau eeuwen oude patronen & pijnen, doorgegeven van vorig levens en generatie op generatie, te voelen & te helen.


We geloven dat iets niet voor niets gebeurd en dat het dan ook geen toeval is dat wij op jouw pad zijn gekomen. Wij zijn bewust op je pad gezet. 


Waarom? Dat mag jij zelf voelen en ontdekken.


We dragen graag een steentje bij aan het creëren van een samenleving waarin iedereen in staat is om zichzelf te helen van binnenuit. Een plek waar iedereen zich veilig genoeg voelt om 100%  zichzelf te zijn. Waar onvoorwaardelijk liefde, licht, plezier & overvloed stroomt in de harten en levens van mensen.


Ik wil de chakra checklist downloaden