fbpx

Circle of Light Transformatie dagen 

Diepe heling op Cel & DNA Niveau.

Terug naar je ware zelf. Verscholen achter heel veel (beschermings-) laagjes waar wij samen liefdevol doorheen breken. 

Op moment dat jij oude innerlijke pijnen loslaat vindt er heling plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch cel & DNA niveau.

Alle heling waar je naar zoekt zit al in jou. Je hoeft het alleen nog maar samen met ons naar boven te halen.

Jij bent al heel & compleet.
En dat gaan wij jou weer laten voelen.

 

 

Healing Reading Intuïtie Energetisch coach

Wat is mijn waarheid? 

Je wordt geboren en je bent nog helemaal blanco. Volledig jezelf. Naarmate je opgroeit word je steeds meer gevormd door de mensen om je heen, door alles wat je ziet en hoort. Je neemt dingen voor WAAR aan, omdat je vertrouwt op je ouders en leraren. Ook al voelt het niet goed voor je. Je gaat er wel naar leven. 

Je houdt je aan regels van anderen. Je gaat je ernaar gedragen. Gedragingen worden gewoonten en gewoonten worden patronen. Patronen gaan je identiteit vormen. Je verliest steeds meer je eigen waarheid en wie jij werkelijk bent. Pijnlijke ervaringen & stress die daar uit voorkomen zetten zich vast in je cellen. 

​Dan krijg je misschien een relatie en daarin kun je nog verder van jezelf verwijderd raken. Je wilt het goed doen voor de ander, je wilt de ander niet kwijt en doet dan dingen die de ander wil, maar voor jou misschien helemaal niet goed voelen. Maar dan is de ander tenminste blij. 

Met je partner kies je uiteindelijk voor kinderen. Als ouder zijnde komt er veel op je af en zet je je kinderen vaak op de eerste plaats, wat ten koste van jezelf kan gaan. Je vind dat je een goede ouder moet zijn en wil aan allerlei eisen en verwachtingen voldoen om te laten zien dat je dat ook bent. Allerlei emoties komen voorbij die je niet de ruimte geeft. Wegstopt omdat het nu eenmaal zi hoort. De kans is groot dat jij jezelf voorbij loopt en nog meer van jezelf verwijderd raakt.

En dan komt een moment in je leven dat je gaat twijfelen aan je relatie, aan wie je bent en het leven dat je leeft. Je bent niet gelukkig. Het voelt niet goed wat je doet, je zit emotioneel niet goed in je vel of je krijgt lichamelijke klachten of wordt ziek. Of in de opvoeding, binnen het gezin loopt het niet zoals je wilt. Allemaal signalen van je lichaam & geest om jou te laten zien dat je niet jezelf bent en dat het tijd wordt om weer dichter bij jezelf te gaan komen.

Misschien herken je het wel?

Dan wordt tijd om wie jij denkt dat je bent af te gaan pellen naar wie jij echt bent of wilt zijn. Op zoek naar jouw eigen WAARHEID & LEVENSPAD. Een groots cadeau aan jezelf. Niet altijd makkelijk, maar WEL de moeite waard! JIJ bent de moeite waard.

Heel jezelf op
DNA & Celniveau 

Samen maken wij tijdens de Circle of Light Transformatiedagen telkens weer een reis naar binnen en ondersteunen wij jou in het gaan omarmen, helen en bevrijden van de emoties & trauma’s op Cel & DNA niveau, die onder de klachten in je lichaam liggen opgeslagen. Zodat jij er los van komt & ze ook niet doorgeeft aan jouw kind(eren).

Je pelt jezelf af van laagjes ballast & waarheden die niet van jouw zijn, maar die jij wel met je meedraagt. Uit dit leven, vorig levens en doorgegeven van generatie op generatie. Je bent je er mee gaan identificeren, maar in wezen ben jij dat niet. Dus tijd om jezelf er van te bevrijden.

Je gaat weer aan het roer staan van je leven staan en bepaald zelf de koers vanuit je gevoel, intuïtie, eigen wijsheid en verbinding met de onzichtbare wereld.  Je omarmt jezelf & je gevoel volledig en komt thuis bij jezelf. 

Waardoor klachten (emotioneel, energetisch, fysiek, mentaal) verminderen of verdwijnen. 

Ben jij klaar met jouw klachten, blokkades en destructieve patronen? Klaar met de vicieuze cirkel waar je misschien al wel jaren in rond loopt. Wil je diep gaan duiken in jezelf?

Gewoon lekker overal JEZELF ZIJN? Vrij van allerlei klachten, in verbinding met je gevoel & intuïtie. In volle glorie en met alles wie je bent. Wil je dat?

 Dan zijn de Circle of Light Transformatiedagen wat voor jou.
Waarin jij jezelf heelt van binnenuit.

Je kunt elke maand instappen en bepaalt zelf het tempo.  

 

We gaan aan de slag met:

Chakra Healing Technieken

Je leert technieken om jezelf te helen op celniveau & je trilling te verhogen waardoor jou zelfhelend vermogen automatisch activeert. We gaan werken met de universele helende energieën die door jou heen stromen. En dat zonder inwijdingen. We gaan aan de slag met het helen je chakra’s, want deze energetische wielen staan volledig in verbinding met jou & je lichaam. 

 

Opstellingswerk

Wij werken met intuïtieve opstellingen en worden daarin geleid door de onzichtbare wereld.  Opstellingswerk is ook heel makkelijk in te zetten voor jezelf. Om oude energieën te transformeren. 

De wet van de aantrekkingskracht

Door te gaan leven & werken met de kracht van de wet van de aantrekkingskracht en jouw gedachtenkracht ben jij in staat om je mooiste leven te creëren en manifesteren. Om je angsten, onzekerheden en pijnen voorgoed achter je te laten. En Licht, Liefde, Plezier & Overvloed te verwelkomen in jouw leven. 

Het versterken van je eigen wijsheid & intuitie

Om te gaan vertrouwen op jezelf en je eigen kracht. Het zit allemaal al in jou. Je hoeft het alleen maar naar boven te halen.  Jij weet het allerbeste wat goed is voor jou.
Jij bent je eigen leermeester.

Jezelf op Cel & DNA niveau bevrijden van:

Blokkades en trauma’s in jezelf uit dit leven & vorig levens. Angsten in allerlei soorten en maten.  Ongewenste entiteiten. Overgenomen overtuigingen/blokkades/ziektebeeld uit familielijnen die jou in de weg zitten om volledig jezelf te zijn. 

Zij gingen je voor

De rust in mijzelf gevonden!

Ik was OP! Een dag duurde voor mij te lang en was te kort. Te lang: ik had niet de energie om 16 uur wakker te zijn en nog te moeten functioneren.  Te kort: ik kreeg niet gedaan wat ik graag wilde doen/ en wat Ik van mijzelf verwachten op een dag te doen. Ik had veel verdriet in mij.

Nu heb ik nog zelden hoofdpijn en ik ben zachter geworden. Ik heb veel meer energie en voel mij Lichter.
Dat krijg ik ook van mijn omgeving te horen. Heb meer rust in mijzelf gevonden!

Ik zou het zeker iedereen aanraden. Omdat er niks mooier is om weer bij je zelf thuis te komen
Je merkt pas hoezeer je jezelf kwijt bent/was, als je jezelf beetje bij beetje weer terug krijgt.

Elsje

Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Ik zat vast in een patroon waar ik niet uit kon komen door een trauma uit het verleden. Reguliere therapie was voor mij geen optie, want ik wilde gezien worden voor de persoon die ik ben.

Nick en Kirstie hebben mij alles gegeven wat ik wenste. Onwijs oprechte aandacht, een warme veilige omgeving om aan mijn pijn te werken en de tools die mij helpen voor de rest van mijn leven.

Ze hebben me laten zien en voelen dat ik er mag zijn en dat alle heling die ik nodig heb in mijzelf zit.

Ik ben kalmer dan ooit tevoren, in vele omstandigheden. Ik voel me mega sterk en voel me echt thuis bij mezelf.

Kimberley

Kensho

Thuiskomen bij jezelf jaartraject

De transformatie die je o.a. ondergaat als je een half jaar met ons meereist 

Je chakra zijn weer in balans op energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. Je voelt de levensvreugde weer stromen in jezelf en jij wordt de creator van jouw leven.

Je bent in staat jezelf & je lichaam te helen met diverse chakra-zelfhealingstechnieken. Je kunt deze ook in zetten in je bestaande praktijk.

Je voelt je VERBONDEN met jezelf & jouw unieke LICHTTEAM die vanuit de onzichtbare wereld voor jou klaar staan om je de weg te wijzen wanneer je het zelf even niet meer weet.

Je bent uit de schaduw van de ander gestapt en staat nu op JOUW PLEK in het systeem. Waardoor jij je eigen stappen nu ook daadwerkelijk zet.

Je leeft wat jij van binnen voelt door je gevoel EEN STEM te geven. Je laat jezelf zien & horen en vertrouwt volledig op je 'Eigen wijsheid'.

Je HEELT jezelf en bevrijd jouw kinderen van jouw pijnen, trauma's & angsten.

Je maakt deel uit van onze community, wat voelt als FAMILIE waarin we er voor elkaar zijn & voor elkaar zorgen waar we voelen dat het nodig is.

Ow ja, en je gaat voelen dat jij gewoon helemaal mag zijn wie jij bent! JIJ mag er zijn. In volle glorie en met alles wie je bent.

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren.

Iets meer dan een jaar geleden was ik ‘het’ kwijt, ’t leven, de liefde, de passie, de wil… het was geen leven, het was iedere dag overleven.

Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik ben hier letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.

De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was…. voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten. Dit had ik voor dat ik begon niet durven dromen.

Linda de Keijzer

Systemisch coachen met honden

Ik ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen

Ik ben bij Nick & Kirstie een traject gaan doen. Dat heeft mij veel gebracht. Doordat ik naar mijzelf ben gaan kijken en de spiegel voor mij heb gekregen, is het mij duidelijk geworden waar bepaalde gedragingen &overtuigingen vandaan komen.

Door er samen naar te kijken uit Licht & Liefde hebben Nick en Kirstie met veel geduld en liefde veel voor mij betekent. Ik reageer nu veel rustiger en geef duidelijk mijn grenzen aan.

Met de kinderen is het veel rustiger en gezelliger. Er is veel vertrouwen van de kinderen naar mij toe. Ik vertrouw nu op mijzelf en mijn intuïtie. En ik weet hoe ik mezelf en mijn chakra’s kan blijven helen als dit nodig is.

Het heeft mij veel gebracht. Gun jezelf & je gezin een kado door een reis te maken naar jezelf.

Bianca

We werken volledig intuïtief en op 4 lichaamslagen.

Wij mensen bestaan uit 4 verschillende lichaamslagen waarin we vreugde & pijn ervaren en opslaan. En deze zijn allemaal met elkaar verbonden.

 • Fysiek lichaamslaag; je lichaam, zenuwstelsel, skelet, spieren, organen, huid ect
 • Emotionele lichaamslaag; je emoties
 • Mentale lichaamslaag; denken, je waarheden, overtuigingen, ego
 • Energetische lichaamslaag ofwel het lichtlichaam; o.a. je aura en chakra’s

Er is wetenschappelijk aangetoond dat emoties & gevoelens invloed uitoefenen op ons fysieke welzijn en dat 40 tot 50% van alle ziekten gerelateerd zijn aan emotionele problemen. En hoe langdurig stress ons immuunsysteem aantast en nog meer ziekten kan veroorzaken.

Mentale, emotionele en fysieke disbalans beïnvloed het energetisch lichaam  en oude opgeslagen disbalans in het energetisch lichaam  beïnvloed weer het denken, emoties en fysieke ongemakken.

Mentale en emotionele problemen zijn allemaal terug te voeren naar angst, angst ontstaan door vergeten of weggedrukte ervaringen & trauma’s uit het verleden. Je hebt daar besluiten genomen om op dat moment, voor jou gevoel, te kunnen ‘overleven’ of je hebt jezelf afgesloten voor bepaalde delen in jezelf. Er komt een moment dat deze overlevingsstrategieën je in de weg gaan zitten en dat is het moment om ze aan te gaan kijken en te helen.

We gaan een magische transformerende reis maken naar je ware zelf, je gevoel & intuïtie.

We gaan je hoofd weer in verbinding brengen met je chakra’s,  gevoel & intuïtie. Zodat er op alle lichaamslagen weer balans ontstaat en jouw klachten kunnen gaan verdwijnen. Let wel op: Het is geen Quik fix. Het is belangrijk dat jij tijd wilt gaan investeren in jezelf. We leren je chakra – healingsmethodes & opstellingswerk. Daarnaast helen wij mee daar waar nodig is en reiken je handvaten aan waar jij je hele leven plezier van hebt. 

Mensen zeggen vaak: "Ik heb opnieuw leren leven bij jullie."

 

“Ik leef mijn leven nu vanuit ontspanning, vertrouwen, plezier en liefde voor mijzelf. Ik ben gewoon mijzelf weer. Heerlijk is dat! En jullie hebben mij daar toe geïnspireerd. Jullie leven namelijk jullie missie. Geweldig om te voelen,  te zien en op mee te mogen liften!” 

Dat is wat wij jou zo gunnen en wat echt mogelijk is. Als wij en anderen het kunnen, kun jij het ook. Vertrouw maar. 

 

 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject Nick en Kirstie

Wij gaan samen jouw LICHT weer laten stralen!

 

We bundelen onze krachten en komen naast je staan om jouw het vertrouwen & de bevestiging te geven dat wat jij voelt klopt.

Je voelt het diep van binnen, een bepaalde connectie met ons. 
We zijn niet zomaar op op je pad verschenen. Toeval bestaat niet.

 

We zijn bewust op jouw pad verschenen om jouw pad te gaan verlichten. Om jouw te leren hoe jij een magneet wordt voor Licht. Liefde & Levensvreugde, zodat het je leven weer  in kan stromen.
En dit doen wij samen met onze L.I.C.H.T. Coaches. 

Een veilige basis is waarin je alles mag zijn en doen.

Ik ben begonnen aan het traject 100% jezelf zijn omdat ik nog wat “restanten” in mijn lijf had zitten die ontstaan zijn uit ervaringen (trauma’s) uit mijn verleden.  Vastzittend verdriet en pijn en gevoel van onveiligheid speelde de boventoon en zorgde voor pijn en onbegrepen klachten. Zelfs had mijn huisarts mij al het stempel SOLK gegeven.

Gedurende de 4 live dagen die wij hebben gehad is er veel losgekomen en heeft het mogen helen. Hierdoor zijn mijn pijnklachten al een heel stuk minder geworden en ben ik mijn pijnen al anders gaan beleven. Het mooie van de live dagen is dat er een veilige basis is waarin je alles mag zijn en doen. Het is gericht op mezelf maar tevens ook op de andere deelnemers, We hebben ook elkaar mogen helpen. Het is mooi hoe het universum ervoor zorgt dat de “juiste” personen ook bij elkaar komen.

Ik heb veel gehad aan deze dagen en ook aan de woorden die ik heb mogen krijgen van Kirstie in onze persoonlijke contact momentjes.

Bedankt dat ik al deze lieve mooie mensen heb mogen leren kennen en dat wij er voor elkaar konden zijn. Het contact zal ook vast nog wel blijven zolang we nog in dezelfde coupé van deze trein zitten.  Bedankt voor het opzetten van deze mooie plek waar iedereen mag zijn wie die voor de 100% is.

Leo

Door het traject 100 % mezelf aan te gaan ben ik in staat om het zelf te gaan doen.

Daar waar andere trajecten, cursussen en workshops achter bleven door hun eigen manier door te voeren en ik het aanzag als de manier. Heb ik hier mezelf terug gevonden waardoor ik het op eigen kracht kan gaan doen.

Kirstie en Nick geloofde al in het begin in mijn eigen kracht en dat ik het zelf kon gaan doen. En door het zelf te gaan voelen door simpele tools in een groep met mensen die mij spiegelde in mijn blokkades. Kwam ik tot inzichten.

Ik weet nu dat het niet in hard werken zit en door heel veel te gaan doen.

Ik kan het ook. Dit is echt het grootste cadeau wat ik mezelf heb gegeven.

Dit had ik nodig om tot mezelf te komen. Dankjewel lieve mensen.

Celesta

Wat brengen wij jou:

Heling & verbinding

Diepgang, spiegels en transformatie vanuit JOY & speelsheid

Licht en onvoorwaardelijke liefde

Een veilige bedding waarin jij diep kunt zakken in jezelf

Je ware zelf

Ik heb grote positieve stappen kunnen zetten

Ik wil je laten weten dat sinds ik met jullie mee reis ik grote positieve stappen in mijn ontwikkeling heb kunnen zetten. 

Zo kan ik naar situaties in mijn jeugd kijken zonder dat ze mij raken. Het is van toen en niet meer van nu. Daardoor ook mededogen naar mijn ouders en betere relatie.

Ik word gezien op mijn werk en kan dat ook steeds meer accepteren. Eerst wilde ik gezien worden en daarna was het eng, maar nu neem ik mijn plek in. Ook kan ik de ander meer zijn of haar plek geven.

Ik heb al enige maanden geen uitbarsting gehad.

Echt fantastisch. Dankzij jullie heb ik mijn ware kracht mogen leren kennen, voelen en neerzetten. En daarom zeer zeer bedankt

Anke

Ik ben dichter bij mijn gevoel, intuïtie en mezelf gekomen

Lieve Nick en Kirstie, terugkijkend op het afgelopen jaar ben ik zó dankbaar dat ik het traject bij jullie heb mogen doen! Het heeft mijn leven voor altijd veranderd.

Ik heb geleerd liefdevol naar mezelf te zijn, van mezelf te gaan houden en te vertrouwen op mezelf en mijn lichaam. Een mooier geschenk bestaat er niet, want hierdoor is het contact met mezelf en de mensen die ik liefheb nog diepgaander geworden. De band met mijn dochters is nog sterker geworden en kan ik er nu voor mezelf zijn en ook voor anderen. Vanuit Liefde.

Ik heb los mogen laten wat me niet meer diende. Ik heb diepgaande pijn verwerkt en blokkades doorbroken.

En als kers op de taart kwam er een man in mijn leven gewandeld. Het is de liefste man die ik ooit ontmoet heb!  Het is écht zo… zodra je je binnenste verandert, verandert ook je omgeving en de mensen die je aantrekt mee.

Dankjewel lieve Nick en Kirstie, dat jullie mij dit allemaal hebben laten zien en ervaren.

Monique

Voel jij dat jij ook een magische & transformerende reis wilt maken met ons?  

 

YES! Ik ga op reis om mijzelf, mijn lichaam en mijn chakra’s te helen & te transformeren.

 

 

  • Jij bepaalt zelf hoelang je mee reist en welke maand. Dit omdat ieder zijn of haar reis anders verloopt. Op deze manier kun jij zelf voelen & blijven bepalen wat jij nodig hebt op jouw reis.

   Je kunt vooraf  al inschrijven voor meerdere Circle of Light Transformatiedagen dagen om zo verzekerd te zijn van een plekje als je voelt dat je meerdere dagen nodig hebt.

   Wij vertrouwen er op dat de juiste mensen samen komen per live dag. The universe knows what we need.

  • We gaan diep duiken in onszelf & onze chakra’s in een collectief energetisch veld om heling plaats te laten vinden op Cel & DNA niveau. Je gaat jezelf bevrijden van innerlijke ballast uit dit leven, vorig levens en wat generatie op generatie is doorgegeven. De live dagen staan in het teken van intuïtieve opstelling, verbinding, heling, eenheid, gedragen en gedragen worden. We gaan VOELEN en alles wat we van binnen weten naar buiten in praktijk brengen.
  • Data Circle of Light Transformatiedagen 2022. 
   31 aug:
   Ik zeg JA tegen mijn Intuitie -Heling 6e/7e chakra

   30 sept & 1 okt: Basisveiligheid in jezelf – Heling 1e chakra
   29 okt: In verbinding met je gevoelHeling 2e chakra.
   26 nov: Controle & DaadkrachtHeling 3e chakra. 
   16 dec: Openen van je hart – Heling 4e chakra.

   Na elke Circle of Light is er eventueel de gelegenheid om te overnachten, om alles vanuit alle rust laten bezinken en te integreren. Je betaald daar €44 euro voor.

  • Toegang tot de online Healings-module van het chakra van die maand. 
  • Online healingen om de week op maandagavond van Kirstie tijdens de maand dat je de live dag doet. 
   De sessies zijn terug te kijken op het moment wanneer het jou uitkomt. Ze komen in de module van die maand te staan. 
  • Een WhatsApp groep waarin er ruimte is om vragen te stellen en te delen. Samen delen is samen helen.
  • OPTIONEEL op aanvraag:
   Unieke & diepgaande LICHT-sessies van ons of onze L.I.C.H.T. coaches om 100% Jezelf te gaan zijn. 
   Aan te vragen wanneer jij voelt deze nodig te hebben. 

   Een
   persoonlijke Chakra Reading op waar je nu staat en wat je getransformeerd wilt hebben.

   Een chakra massage door Claudia Bastiaans. 

Je investering is per live dag €111,- 

Dit is inclusief lunch & online meereizen & module met healingsessie van het desbetreffende chakra om je proces te ondersteunen. 

Je kunt voor meerdere Circle of Light dagen vooruit betalen en aanmelden. Klik daarvoor op de andere button.