fbpx

Evolueren

Het opleidings- en herinnercentrum  waar je kunt uit- & doorbreken om werkelijk te gaan zijn wie je bent. 

Je mag samen met ons spelenderwijs kennis maken met de nieuwe Lichtenergie die op aarde aanwezig is, je ware zelf in de aller puurste vorm, de healer in jou en de helende krachten van de onzichtbare wereld.

Om het leven op nieuw te ontdekken en vorm te geven. Een leven te leiden zoals het werkelijk bedoeld is vanuit het éénheidsbewustzijn: LIEFDE.

Jouw hart, intuïtie en zielsmissie wijzen je de weg.

 

 

 

Het opleidings- en herinnercentrum waar je kunt uit- & doorbreken om werkelijk te gaan zijn wie je bent. 

Je mag samen met ons spelenderwijs kennis maken met de nieuwe Lichtenergie die op aarde aanwezig is, je ware zelf in de aller puurste vorm, de healer in jou en de helende krachten van de onzichtbare wereld.

Om het leven op nieuw te ontdekken en vorm te geven. Een leven te leiden zoals het werkelijk bedoeld is vanuit het éénheidsbewustzijn: LIEFDE.

Jouw hart, intuïtie en zielsmissie wijzen je de weg.

Missie: 

Wij zijn op aarde om het evolutieproces van de mensheid, dat nu volop ingang is, te vergemakkelijken.

Wij staan in verbinding met de bron, de onzichtbare energiewereld en hebben een Licht-healing methode door gekregen die volledig afgestemd is op de energietrilling van de nieuwe aarde en de nieuwe lichting zielen die op aarde is om het evolutieproces te begeleiden.

Daarnaast willen wij de energetische wereld een normaal onderdeel maken van de aardse wereld. Het is ons thuis en het is overal om ons heen. We hoeven er niet bang voor te zijn. 

We hebben ons lang genoeg verstopt, raar gevonden, anders, niet goed genoeg. In dit levens en vorige levens. 
Dat hoeft echt niet meer! 

Onze gaven en ons menszijn zijn een gift, we mogen het met veel trots gebruiken en laten zien aan de wereld. Laten we het normaal maken! 

Voor onszelf en onze kinderen. Zodat zij WEL kunnen blijven wie ze werkelijk zijn. 

 

School of Light jaar opleiding
School of Light jaar opleiding

Stop met helen en ga je leven leven!


Helen is een manier waarbij je energieblokkades die in verbinding staan met emotionele, lichamelijk en/of mentale klachten op laat lossen, waardoor Levensenergie weer kan stromen. 

Van oudsher helingmethoden zijn worden we geleerd om terug te gaan naar de innerlijke pijnen ontstaan in het verleden bij onszelf, onze voorouders, en vorige levens. Die voelen we vaak ook het eerst, omdat dat collectief zo in ons systeem zit. Ook Healers die nog op de energiefrequentie werken, voelen dit ook als eerste bij de ander en zullen daar op intunen. 

Bij de nieuwe helingsmanier is de energie ingetund op het activeren & herinneren op cel niveau van je oorspronkelijk Lichtkracht. Zodat jouw cellen weer moeiteloos kunnen gaan trillen op pure bronenergie. Wat jij in je ware kern ook bent. 

Zodat jij vanzelf alles moeiteloos loslaat wat lager van trilling is en dus niet in jouw systeem thuis hoort. Zonder dat je hoeft te weten wat je loslaat, laat je los. 

Energetische geneeskunde ondersteunt jou bij het bevrijden van jezelf van binnenuit, zodat jij werkelijk kunt gaan zijn wie je wil zijn. In je volle potentie vanuit jouw eigen krachten en die van je vorige levens en van je (voor)ouders.

Laten we met zijn allen onszelf gaan openen voor de helende Lichtfrequentie Liefde. Om werkelijk te gaan gaan genieten van ons daar uit voorvloeiende leven!   

 

Onze opleidingen 

Nick en Kirstie School of Light

Chakra Healer

.

 Verlicht je Chakra’s om jezelf, je gevoelens en intuïtie te ontmoeten. Het is ook mogelijk om deze reis enkel voor jezelf te maken als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

 

Leef volledig je hoogste potentieel, ongeacht wat er gebeurt!

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T. Coach

We laten alle kaders los en geven we ons volledig over. Reizen voor bij de de fysieke grenzen en laten ons meevoeren in de bewustszijnvelden die ons aangereikt worden.

Een onvergetelijke reis om energetisch geneeskunde te laten landen op aarde en volledig te gaan staan voor wie jij op zielsniveau bent.