fbpx

Intuïtief Ouderschap

Het ouderschap, het mooiste, maar soms ook het moeilijkste wat er is. Er is geen vaste handleiding voor, want ieder kind is uniek en ieder kind komt met een andere missie naar de aarde.

Er arriveren steeds meer zielen op aarde met een zeer hoge Lichtfrequentie, om de aarde naar het éénheidsbewustzijn te tillen.

Het is cruciaal dat zij hun oorspronkelijke Lichtfrequentie kunnen behouden en ook kunnen incarneren in een lichaam met een hoge Lichtfrequentie. En daarvoor hebben ze de ouders nodig.

Daarom delen wij op deze pagina kennis vanuit onze eigen ervaringen als ouders van drie Lichtkinderen en vanuit de energetische wereld waarmee wij dagelijks samenwerken.

Het ouderschap, het mooiste, maar soms ook het moeilijkste wat er is. Er is geen vaste handleiding voor, want ieder kind is uniek en ieder kind komt met een andere missie naar de aarde.

Er arriveren steeds meer zielen op aarde met een zeer hoge Lichtfrequentie, om de aarde naar het éénheidsbewustzijn te tillen.

Het is cruciaal dat zij hun oorspronkelijke Lichtfrequentie kunnen behouden en ook kunnen incarneren in een lichaam met een hoge Lichtfrequentie. En daarvoor hebben ze de ouders nodig.

Daarom delen wij op deze pagina kennis vanuit onze eigen ervaringen als ouders van drie Lichtkinderen en vanuit de energetische wereld waarmee wij dagelijks samenwerken.

 

Opvoeden vanuit je eigen wijsheid

Wij gaan je niet vertellen hoe jij het moet doen als (aanstaande) ouders, maar we leren je weer te vertrouwen op jezelf, je kind(eren), elkaar en je ouderlijke instinct.

Want daar ligt de sleutel naar ontspannen ouderschap.

Niet in al die opvoedboeken vol met opvoedtheorieën. Je kunt ze wel lezen, maar het is belangrijk om zelf te blijven voelen of het aansluit bij jullie gevoel. En laat je er niet gek door maken.

Het enige wat je kind echt nodig heeft in zijn leven is Liefde. Onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dat ze gezien worden voor wie ze zijn en kunnen zijn wie ze willen zijn.

Daarom is het als ouders belangrijk dat jij je eigen innerlijke pijn heelt en je angsten, onzekerheden en tekortkomingen niet projecteert op je kind(eren). Zij zijn unieke kleine mensen met elk hun eigen levenspad en de daarbij behorende lessen.

Je taak als ouders is dat ze dit pad op hun eigen tempo kunnen bewandelen en steeds meer losgelaten worden om zelf te kunnen ervaren, vallen en weer opstaan. En de belangrijkste taak is dat je kind zijn of haar Licht kan blijven schijnen, op zijn of haar authentieke manier.

School of Light jaar opleiding

 

De spiegels van je kind

Je kind bestaat uit lichaamscellen & DNA van beide ouders. Het heeft dus ook van beide ouders programmeringen meegekregen en die zul je terug gaan zien tijdens de opvoeding.

Daarnaast hebben veel kinderen als ziel een zeer hoge Lichtfrequentie. Ze kiezen vaak ook ouders uit die net een lagere Lichtfrequentie hebben om hen uit te nodigen hun eigen Lichtfrequentie te verhogen.

Je kindje zal dat wat niet in lijn is met zijn of haar pure staat van zijn, Liefde en de daar bijhorende Lichtfrequentie, gaan spiegelen, zodat jullie als ouders ongewenste programmeringen & onverwerkte angst(trauma’s) kunnen helen & opruimen. Een mooi cadeau, maar het is wel fijn om dat te weten.

Wist je dat jullie als ouders al invloed hebben op de blauwdruk van je kindje bij de conceptie en de tijd dat het bij de moeder in de baarmoeder zit?

En dat een huilbaby misschien wel het onverwerkte verdriet spiegelt van, bijvoorbeeld, het vroeger zelf niet mogen huilen?

Er is nog zoveel meer te vertellen en te verklaren over het gedrag van je baby en/of kind.

We vertellen je er graag meer over in onze blogs of in onze speciale Lichtreizen.

Ons aanbod voor jou

  Voel zelf welke van de 4 reizen passend is op dit moment in het (aanstaande) ouderschap voor jou/jullie.

Nick en Kirstie School of Light

Heel je baarmoeder voor een veilige landing van je kindje

Een Lichtreis voor jou als aanstaande moeder om je klaar te maken om een zieltje te ontvangen in je heilige baarmoeder.

Op dit moment willen er zielen naar de aarde komen met een zeer hoge Lichttrilling om de evolutie van de aarde te ondersteunen. Daarom zijn er moeders nodig met een hoge Lichttrilling om ze te kunnen ontvangen.

Er is dus enigszins werk aan de winkel. Want veel van ons leven nog vanuit angsten, onzekerheden en niet in lijn met hun ware zelf.

We lopen onszelf voorbij, dragen veel stress & onverwerkte trauma’s in ons lichaam mee. En dat is geen goede basis voor een veilige landing van de zielen met een hoge Lichttrilling.

In deze 5-daagse reis word je uitgenodigd om je baarmoeder te helen en vrij te maken voor een zachte landing van de ziel die bij jullie geboren wil worden. Misschien voel je het zelf al wel.

Daarnaast leer je vertrouwen op je lichaam, je gevoel en intuïtie. Je leert al (energetisch) te verbinden met je kindje. Ook wordt er aandacht geschonken aan hoe jij je kunt ontspannen en je kindje fysiek het beste kunt dragen.

En dat maakt het dragen, de bevalling en het opvoeden een stuk makkelijker.

Het zullen 5 ochtenden zijn op woensdag of vrijdag. Je investering is €222,-

Dit is inclusief 5 video’s om thuis te oefenen wat je tijdens de live dagen leert. Ook om je partner mee te nemen in dit proces.

Je kunt je opgeven via het contactformulier en we starten bij 4 aanmeldingen.

Nick en Kirstie School of Light

Partner Retraite

Jij en je partner zijn de basis waar je kind(eren) hun veiligheid vinden om in op (gaan) groeien. Zorg dat de basis van jullie relatie warm & liefdevol is. 

Lichtkinderen voelen haarfijn aan wanneer gevoel en wat je zegt niet in lijn liggen en wanneer de basis even uit balans is. En zij zullen dit naar jullie spiegelen.

Het kan best even zijn dat het wat minder gaat, dat jullie elkaar even uit het oog verloren zijn, dat er nog onverwerkte (kind)trauma’s zijn waardoor jullie elkaar triggeren in pijnstukken. Waardoor liefdevolle communicatie en verbinding even wat verder te zoeken zijn. Je voelt afstand en weet deze samen even niet te overbruggen.

Als je dit weer wilt herstellen, of als je als aanstaande ouders je basis wilt versterken door de triggers alvast uit de weg te ruimen, dan is ons partner retraite daar zeer geschikt voor.

Je gaat de verbinding herstellen op gevoels- & hartsniveau, de triggers ontrafelen die in de weg staan en opnieuw verliefd worden op elkaar.

Een veilige bedding creëren voor elkaar, waarin jullie beide (en jullie kind(eren)) kunnen zijn wie je werkelijk bent.

Je bent samen 2 dagen bezig met 5 andere stellen. Je krijgt individuele opdrachten op maat afgestemd op jullie relatie. Wij zullen van tevoren een energetische relatiecheck doen, zodat jullie ontvangen wat jullie nodig hebben.

Je investering is €444,- voor 2 dagen van 10.00-17.00u. Het is inclusief lunch en overnachten is mogelijk naar wens.

Het eerstvolgende partner retraite is gepland op
vrij 10 & zat 11 november 2023

Interesse? Neem dan even contact met ons op om aan te melden of om nog vragen te stellen.

Nick en Kirstie School of Light

Lichtreis voor je kinderen

Deze reis is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar die hun eigen Lichtkracht willen ontdekken, terugvinden en behouden.

Tijdens deze reis leren ze over wie ze werkelijk zijn, zowel als mens als ziel. Ze ontdekken hoe ze hun gevoelens en intuïtieve gaven tot hun kracht kunnen maken en behouden, zodat hun pure Licht kan blijven stralen.

Deze reis is perfect voor kinderen die meer zien dan andere kinderen en die uitleg nodig hebben om zichzelf en de twee werelden waarmee ze in verbinding staan te begrijpen.

Deze Lichtreis is nog in ontwikkeling, maar als het je nu al aanspreekt voor een van je kinderen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Nick en Kirstie School of Light

Energetische gezinscheck

Is je gezin uit balans? Misschien voel je je niet helemaal op je gemak, of misschien zijn het je kinderen of je partner die worstelen. Wat de oorzaak ook is, het heeft zeker invloed op je hele gezin.

Ons team van L.I.C.H.T. Coaches staat klaar om met je mee te voelen middels een Energetische Gezinscheck.

Deze check bestaat uit onder andere een relatie reading, een gezinsopstelling en een energetische afstemming op je kind(eren).

We beginnen weer met het uitvoeren van deze checks na 14 augustus. Als je interesse hebt, stuur ons dan gerust een mail. We zijn er om je te helpen.

 

Wil je kennismaken met ons en meer informatie hebben over het bovenstaande? 

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op.
We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Liefs Nick & Kirstie

Privacybeleid

6 + 5 =