fbpx

Maak Lichtwerk weer Licht 

 

In het tweede leergang van de 3-jarige opleiding Energetisch Geneeskunde ga je als ervaren Lichtwerker en/of energiewerker de verdieping in met jezelf en de helende krachten van energetisch werk.

Samen met andere Lichtwerkers leer je om onder kaders je vol overgave te laten begeleiden door het energetisch veld, je eigen Lichtteam en je gaven. 

Je leert hoe je op celniveau een verandering aan kunt brengen en welke informatie via jou op aarde mag landen.  

Deze leergang kun je volgen als je leergang 1 hebt gedaan of al een cursus/opleiding Healing of Intuitieve ontwikkeling elders hebt gevolgd. 

We laten alle kaders los en geven we ons volledig over. Reizen voor bij de de fysieke grenzen en laten ons meevoeren in de bewustszijnvelden die ons aangereikt worden.

Een onvergetelijke reis om energetisch geneeskunde te laten landen op aarde en volledig te gaan staan voor wie jij op zielsniveau bent. 

"
Licht Coach opleiding

 In het tweede leergang van de 3-jarige opleiding Energetisch Geneeskunde ga je als ervaren Lichtwerker en/of energiewerker de verdieping in met jezelf en de helende krachten van energetisch werk.

Samen met andere Lichtwerkers leer je om onder kaders je vol overgave te laten begeleiden door het energetisch veld, je eigen Lichtteam en je gaven. 

Je leert hoe je op celniveau een verandering aan kunt brengen en welke informatie via jou op aarde mag landen.  

Deze leergang kun je volgen als je leergang 1 hebt gedaan of al een cursus/opleiding Healing of Intuitieve ontwikkeling elders hebt gevolgd. 

We laten alle kaders los en geven we ons volledig over. Reizen voor bij de de fysieke grenzen en laten ons meevoeren in de bewustszijnvelden die ons aangereikt worden. 

Een onvergetelijke reis om energetisch geneeskunde te laten landen op aarde en volledig te gaan staan voor wie jij op zielsniveau bent.

 

Energetische Geneeskunde 

In tegenstelling tot reguliere geneeskunde, die voornamelijk op het fysieke lichaam werkt, bekijkt energetische geneeskunde alle vier de lichaamslagen: fysiek, emotioneel, energetisch en mentaal. Wij erkennen dat blokkades op deze lagen invloed hebben op het fysieke lichaam en werken samen met het energetisch lichaam/veld en hoog geavanceerde Lichtwezens om genezing op ziels- en lichaamsniveau plaats te laten vinden. 

Elke klacht heeft een boodschap, die niet voor niets in je lichaam is gemanifesteerd. Door die te onderzoeken en door je cellen weer te laten trillen op de Lichtfrequentie Liefde laat het lichaam innerlijke wonden/trauma’s van zelf los. Je gaat je in plaats van innerlijke pijnen je eigen Lichtkracht/bron herinneren en ook die van je voorouders en je vorige levens.

En daarmee bevrijd je van ziekten, klachten en blokkades die onstaan uit een lagere energietrilling ( denkend aan angst, stress, boosheid, jaloezie, wantrouwen, schuld) dan de Lichtfrequentie Liefde, wat jij in je ware puurste vorm bent. 

Om op deze bewustzijnslaag te kunnen verblijven en werken, heb je als Healer bepaalde vaardigheden en trillingsfreaquentie nodig om je niet te verliezen in de energie en/of pijnen van de ander. 

In dit jaar duiken we diep in je eigen onderbewustzijn om via energetische geneeskunde je ware IK te bevrijden om deze methoden eigen te maken & je eigen unieke healingsmethode te ontdekken. Om professioneel in te zetten bij kinderen en/of (jong) volwassenen.

Jaar opleiding Licht coach

Wat jij gaat belichamen 

De natuurlijke Healer in jou

100% vertrouwen op jezelf, je lichaam en je intuïtieve gaven als Healer

De ware Ik en Lichtkracht naar boven halen bij jezelf en anderen om terugkerende klachten, ziekten en patronen van jou en je (voor)ouders te doorbreken, zodat je je kinderen er niet mee belast worden.

Werken met het energetisch veld om ons heen als kanaal vanuit de Lichtwereld. Kennis halen uit de archieven in het energetisch veld, vanuit je innerlijk weten en de blauwdruk van je ziel, niet uit boeken.

Het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren en optimaliseren

Werken met energetische geneeskunde, lichaamswerk en opstellingen om mensen bevrijding te bieden bij een scala aan klachten, ziekten en ongewenste patronen.

De werkelijke oorzaak van een klacht of ziekte naar boven halen en vertalen vanuit energetisch perspectief.

Met jouw licht het pad van een kind, gezin en/of (jong)volwassene verlichten, terwijl je je eigen Lichttrilling hoog houdt. Je resoneert dus NIET meer met de lage trilling van de ander, maar blijft bij je eigen ware pure kern.

Zeg JA tegen LEVEN & WERKEN vanuit je hart en je intuïtie. Maak van jouw gevoeligheid en intuïtieve helende gaven je kracht. Voor jezelf en de ander.

Let’s change the world together

In het afgelopen jaar ben ik meer en meer de kracht van deze energie – Moeder Aarde en het Universum – gaan ervaren.

Ik ben nu in staat ben om deze poorten van deze energie te
openen en daardoor kan de enegrie krachtig in, door en om mij heen stromen. Ik word er ook niet
meer door opgslokt, maar kan het beheersen.

De opleiding heeft me gebracht dat ik nu met meer vertrouwen mijn intuitieve gave inzet. Ook heb ik
nieuwe tools geleerd die ik kan inzetten: boomreading/-healing, chakrareading/-healing, pulsing en
meer handvatten voor het inzetten (familie)opstellingen en gebruik van voetankers.

Mijn intuitievegave is gedurende de opleiding tot verder tot bloei gekomen. Ik ben hierin gegroeid. En ik voel ook
dat er nog meer in zit .
Met het helen op trauma vorig leven is voor mij ook een kentering gekomen: het is oké om zichtbaar te zijn. Ik ben geen verboden vrouw meer!

Miranda Laurant

Coaching & Advies

De opleiding heeft mij echt een stuk dichter bij mijn ware zijn gebracht. 

Ik ben echt lichter gaan leven. Ik ben bewuster geworden, heb meer innerlijke rust gekregen, meer vertrouwen in mezelf en in het universum gekregen, echt meer in mijn licht gaan staan. Mijn plek in durven nemen en daar ben ik jullie zo dankbaar voor! Die waarde is niet in woorden uit te drukken.

Ik voel me geraakt als ik dit schrijf want jullie brengen mensen dichter bij liefde, echte ware liefde in jezelf, met anderen en met het universum!  En daar ben ik jullie beiden heel dankbaar voor. Bij jullie voel ik mij thuis! Een mooier cadeau kan je niet geven

 

Angelique Buik - Franken

Coachpraktijk Liev

Voor mij was deze opleiding de beste leerschool omdat het uit mezelf moest komen.

En niet uit boeken etc., maar hoe dan? Ieder opleidingsweekend kwam ik dichterbij mezelf door naar binnen gaan, mezelf meer te laten zien, te vertellen wat ik voelde, mijn innerlijke kind meer aandacht te geven oftewel zelfliefde, (zelf)vertrouwen. Wat ik achter liet is teveel m’n best doen, te hard werken, jezelf met een ander vergelijken, angst, onzekerheid, onveiligheid, het leven zwaar vinden, niet goed genoeg zijn, niet gehoord en gezien worden en controle.

Als ik het zo type besef ik….wauw wat heb ik veel geleerd, geheeld en getransformeerd, ik ben zoveel dichterbij mezelf gekomen.

Dankjewel lieve Nick en Kirstie, ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor alle processen en voor de groei die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt. Van iemand die zich afvroeg hoe mensen te helpen met de boodschap achter een fysieke (voedings)klacht heb ik nu de tools om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan. En het zat al in mij….hoe wonderlijk is dat….

Marianne Vliegenthart

Licht Leven & Leefstijl

Ontdek je unieke Lichtkracht

Elk van ons heeft een unieke Lichtkracht en Lichtverbinding met de bron, je gidsen en energetische bewustzijnsvelden waarmee je mag samenwerken. In deze leergang leer jij om met ze te verbinden en samen te werken voor het hoogste goed van jou en de ander als mens en ziel.

Samen met je zielenfamilie en de informatie die jij ontvangt uit verschillende bewustzijnsvelden via jouw intuïtieve gaven, ben jij in staat om jezelf en de ander te bevrijden innerlijk lijden. 

Het is belangrijk dat je beseft dat je van nature afstamt van de hoogste vorm van bewustzijn: het éénheidsbewustzijn van LIEFDE.

Door terug te keren naar deze pure staat van zijn, krijg je toegang tot oude kennis en wijsheid die al in je zit vanuit al je vorige levens en de levens van je voorouders. Je hebt de kennis dan niet meer nodig uit boeken, maar channelt deze direct vanuit het eenheidsbewustzijn, de Lichtbron die jij als ziel bent.

In deze leergang krijg je toegang tot deze kennis en ben jij in staat om zeer geavanceerde kennis op aarde te laten landen voor jou en de mensen die op je pad komen om met jou mee te reizen als Healer.

Even Concreet

18- daagse reis

Je gaat op een reis van 18 lesdagen om je ware IK te bevrijden en tegelijkertijd de kennis en methoden eigen te maken. Om het certificaat te ontvangen doe je 10 oefensessies en lever je daar verslaglegging van in. 

 

L.I.C.H.T. (Kinder) Coach

Na deze leergang kun je een certificaat ontvangen om als L.I.C.H.T. Coach (jong)volwassenen te begeleiden op hun levenspad. Of je kiest ervoor om je te verdiepen in het weer in balans brengen van gezinnen als L.I.C.H.T. Kindercoach. Hierbij fungeer je als de stem en vertaler van de spiegels van het kind, zodat de ouders hun helingsproces kunnen starten en het kind zijn of haar natuurlijke Licht kan laten stralen.

Klachten ontrafelen

Je leert middels intuïtief opstellingswerk klachten in de breedste zin van het woord te ontrafelen: mentale, emotionele, energetische en lichamelijke klachten. Je leest als het ware de energie onder de klacht met behulp van het energetisch veld en de archieven waar jij toegang toe hebt vanuit de verbinding met je ware kern.

Heling op Klachten

Je krijgt diverse healingstechnieken aangereikt vanuit de L.I.C.H.T. Healingsmethode. Deze omvatten lichaamswerk, intuïtief opstellingswerk, celhealing, channeling en healing vanuit het hart om mensen terug te brengen naar hun ware staat van zijn en hen weer zeggenschap te laten nemen over hun eigen leven.

Lichaamswerk

Wij vertrouwen op het zelfhelend vermogen van het lichaam en de kracht van het lichaam om innerlijke pijnen los te laten. We forceren niets met trucjes vanuit de mind of ons eigen ongeduld. Vooral bij lichaamswerk is het belangrijk dat je het tempo van het lichaam volgt en niets forceert, omdat dit alleen maar meer innerlijke wonden kan veroorzaken. Wij leren je graag hoe je dit kunt doen.

Terug naar je ware kern

Te veel mensen leven vanuit angst, de verwachtingen van de maatschappij, voor anderen, vanuit projecties, negatieve overtuigingen, enzovoort. Dit kan letterlijk ziekte veroorzaken. Het is als het ware gif dat je dagelijks tot je neemt. Bovendien versterkt de stress die daarbij komt kijken het nog meer. Daarom is het tijd om mensen en kinderen hun eigen pad weer te laten bewandelen vanuit hun unieke kern: Licht & Liefde.

Heling van de familielijnen

Klachten en ziekten kunnen worden doorgegeven van familielijn op familielijn. Daarom is het zeer belangrijk om daar energetisch naar te kijken en te werken aan heling middels intuïtief opstellingswerk, om deze overdracht te stoppen.

Licht Coach Transformatie jaaropleiding

Een waardevolle investering in jezelf

Deze twee verdiepende leergangen L.I.C.H.T. Kindercoach & L.I.C.H.T. Coach vormen een waardevolle investering in jezelf. Hierin heel je jezelf van binnenuit op diepe, vaak onbewuste, pijnlagen met behulp van unieke en effectieve intuïtieve helingsmethodieken. Tegelijkertijd maak je deze krachtige methoden eigen door ze eerst op jezelf toe te passen.

Het is een totaalpakket waarbij we op energetisch, lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau aan de slag gaan. Want daar ligt de sleutel naar heling en daadwerkelijke verandering in jezelf en je leven.

Het is ook een cadeau voor je kind(eren). Want alles wat jij heelt, heeft een effect op het welzijn en het levenspad van je kinderen.

Zeker bij de reis naar L.I.C.H.T. Kindercoach, wordt je gehele gezinssysteem onder de loep genomen. 

En er is zelfs de mogelijkheid om als teacher les te geven op de School of Light vanuit jouw expertise. Daarvoor ga je in de 3e leergang een aantal uren stage lopen bij de School of Light om ervaring op te doen en je expertise te delen.

Voel jij een YES en een connectie met ons?
Vraag een gratis lichtgesprek aan om samen te voelen of deze leergang bij je past.

Let’s spread some LOVE.

Belangrijk om te weten

N

We leiden je niet op, maar brengen je weer terug naar je pure staat van zijn en je eigen bron van Licht. Vanuit daar staat alle kennis weer tot je beschikking. Je hoeft je alleen maar weer te herinneren wie je werkelijk bent!

N

Deze leergang is voor jou als je de eerste leergang hebt voltooid, of als je al een energiewerker, Healer of (Kinder)Coach/holistisch therapeut bent en klaar bent voor een verdieping in jezelf en je aanbod.

N

We werken in deze leergang volledig intuïtief met de informatie die we aangereikt krijgen vanuit het energetisch veld en onze gidsen. Wanneer je eenmaal het kanaal echt bent, ben je in staat om moeiteloos met alle werkvormen te werken.

N

Je leert werken vanuit een zuivere verbinding met de bron en met jezelf. Hierdoor raak je NIET uitgeput en neem je NIETS over of ga je NIETS dragen voor een ander. Het is belangrijk om je eigen stukken op te ruimen, zodat je de aangeleerde 'reddersrol' voorgoed kunt loslaten.

N

Je leert met jouw unieke bewustzijnsveld te werken, eerst voor je eigen hoogste goed en dan pas voor dat van een ander. Zo wordt en blijft het een vreugde om je taak als Lichtwerker op aarde te vervullen.

Licht Coach jaaropleiding dat ben ik

Praktische informatie over de 2 leergangen

L.I.C.H.T. Coach

Deze verdiepende reis is voor jou als je wilt werken met volwassen op klachten en traumaverwerking en tegelijkertijd jezelf wilt helen. 

Januari 2023
18 lesdagen om de week op vrijdag

DATA

Basis: In verbinding met de Healer in jezelf, jouw Lichtbron/frequentie/bewustzijnsveld/je natuurlijke aarding

22 september

Module Klachten ontrafelen en opstellen de 4 lichaamslagen

6 & 20 oktober

3 & 17 november

Module angststoornissen, levensmoe, (eet)verslavingen, darmproblemen, burn out

1 & 15 december

2024

Module Intuïtief opstellingswerk:
Zuiveren van familielijnen van een klacht. 

12 & 26 januari

Module Lichaamswerk.

9 & 23 februari

Module Vorig leven Healing 

8 maart & 22 maart

Module Baarmoeder- & Darmheling

5 april en 19 april

Intuitieve invulling 
Dat wat nog verdieping vraagt komt deze dagen aan het Licht. 

17 mei & 31 mei

Certificering

4 of 14 juni met de L.I.C.H.T. Kindercoach groep.

CERTIFICAAT

De certificaat uitreiking is op de laatste dag, mits je in totaal 10 oefensessies hebt uitgevoerd en we er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een L.I.C.H.T Coach te zijn.

5 oefensessie doe je samen met je cursusgenoten en 5 sessies doe je zelf thuis en lever je verslaglegging van in. 

Je kiest 6 modules waarvan je 2 oefensessie op wilt doen.

INVESTERING

Deze leergang cadeau doen aan jezelf is een investering van €3600,-

Dit is inclusief een werkboek met theorie en healingoefeningen en video’s 

Deelname aan de Lichtcirkels die online & live gegeven worden gedurende de opleiding.

Een 1 op 1 sessie voor de voortgang van je persoonlijke proces.

Whatsapp groep voor het delen van je vragen

L.I.C.H.T. KIndercoach

Als L.I.C.H.T. Kindercoach verdiep jij je kinderen en gezinnen.

Januari 2023
18 lesdagen om de week op dinsdag

DATA

Module In verbinding met de Healer in jezelf, jouw Lichtbron/frequentie/bewustzijnsveld/je natuurlijke aarding

12 & 26 september

Module Healing bij kinderen

10 oktober & 24 oktober

Module Lezen van energie van kinderen en volwassenen. 

7 & 21 november

5 & 19 december

Module L.I.C.H,T. Healing bij volwassenen

16 & 30 januari

13 & 27 februari

Module systemisch familieopstellingen

12 & 26 maart

9 april

Kindercoaching in Praktijk 

 23 april & 21 mei

Certificering

4 juni

CERTIFICAAT

De certificaat uitreiking is op de laatste dag, mits je in totaal 10 oefensessies hebt uitgevoerd en we er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een L.I.C.H.T KIndercoach te zijn.

 

INVESTERING

Deze leergang cadeau doen aan jezelf is een investering van €3600,- 

Dit is inclusief een werkboek met theorie, healingsvideo’s, praktische-  en healingoefeningen voor kinderen en ouders.

Deelname aan de Lichtcirkels die online & live gegeven worden gedurende de opleiding

Een 1 op 1 sessie voor de voortgang van je persoonlijke proces.

Whatsapp groep voor het delen van je vragen

 

Wat anderen zeggen

Het is een levensveranderende opleiding. Je gaat jezelf weer zijn!

Voordat ik met deze opleiding begon was ik al kindercoach, maar wist ik niet wie ik was. Wat ik hier op aarde kwam doen. 

Ik voelde dat er iets heel erg ging veranderen als ik deze keuze zou maken om de opleiding te doen. Wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb en niet naar mijn hoofd.

Ik sta nu heel anders in het leven, leef weer, vind het leven mooi!
Ik heb mijn eigen leven weer in handen genomen. Ik ben blij, gelukkig, hou echt van mezelf.
Ik leef in lichtheid, liefde en vertrouwen.

Ik heb mijn vaste baan opgezegd omdat ik voelde dat ik nu weet waarvoor ik op de aarde ben gekomen. L.I.C.H.T Coach zijn. 

Ik ben dankbaar dat ik Kirstie en Nick ben tegengekomen. Het zijn 2 geweldig mooie mensen die je je veilig laten voelen tijdens deze reis. Je mag zijn wie je echt bent! Je voelt je lichter elke keer weer en je gaat echt van jezelf houden.

Nathalie Kuijpers

Intuïtieve ouder-kindcoaching vanuit het geboorteverhaal

Ik durf weer te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.

Toen ik startte met de opleiding wist ik dat ik er andere dingen gebeurden in mij, waar mijn omgeving niet veel van snapte. Ik begreep dat het te maken had met intuïtie. Maar wat dat dan precies was?

Door de opleiding durf ik te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.

Ik ben sterker geworden in mijn intuïtie, maar ook als persoon in de wereld. Mensen zien mij staan. Ik krijg dat regelmatig terug van mijn omgeving, maar ook dat ik er ontspannen en gelukkig uitzie.

Maar ook de relatie met mijn dierbaren is anders geworden.
Niet doordat zij anders zijn, maar doordat ik bepaalde emoties heb opgeruimd, waardoor ik op een andere manier naar hen en situaties kan kijken.

En als kers op de taart heb ik nu eindelijk de stap durven zetten om mijn eigen praktijk op te zetten als transformationeel en intuïtief coach voor hoog-gevoelige vrouwen en eventueel hun kinderen en partner.

Jeske

Transformationeel en Intuïtief coach.

Levenslang plezier van.

Super bedankt voor het omhoog halen en laten ervaren van de helers, readers in ons! Hebben we levenslang plezier van! Bijzondere momenten hebben met zijn allen beleefd. Heel waardevol.

Ik ben ook erg trots op onze transformaties, allemaal op onze eigen mooie manier.

Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen waardoor ik mijn innerlijke kompas beter kon volgen. Het zaadje van mijn praktijk NatuurSpiegeloog heeft hierdoor onder de juiste omstandigheden wortel kunnen schieten.

Als psycholoog durf ik nu ook mijn intuïtie als kracht in te zetten en geef ik op mijn eigen wijze manier intuïtieve psychologische sessies in de natuur!

Maartje van der Wiel

Natuurspiegeloog

 Wil jij ook een L.I.C.H.T.
(Kinder)Coach zijn?

Verlicht jouw leven en dat van je klanten.

Vraag een lichtgesprek aan om samen te voelen of er een match is
of om je vragen te stellen. 

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

 

Liefs Nick & Kirstie

 

Privacybeleid

1 + 10 =