fbpx

Licht Cirkels

Belichaming van het éénheidsbewustzijn 

nick en kirstie event healing

Het licht komt versnelt naar aarde

Het is belangrijk dat je er bewust van bent dat het Licht op dit moment versnelt naar aarde komt. Dit is om de mensheid te ondersteunen in hun evolutieproces van angst naar het éénheidsbewustzijn; Liefde. 

Het Christuslicht zal alles wat alles wat niet in lijn is met je ware zelf uit je lichaam trillen. Het is Licht is zo sterk dat het je soms kan verblinden en verwarren met donker & zwaarte. Omdat het klachten verergert, je letterlijk ziek kan maken, je angsten & onzekerheden even groter worden, om alles op het diepste niveau in je cellen en DNA los te koppelen van je onderbewustzijn.

In onze Lichtcirkels mogen wij je in samenwerking vanuit het ‘hogere’ (lees verschillende bewustzijnsvormen met een zeer hoge Lichttrilling en geavanceerde kennis) door deze ascentie symptomen heen laten bewegen om deze reis te verlichten. 

Ben je klaar om samen met ons op Lichtreis naar het éénheidsbewustzijn Liefde te gaan? 

Live Event Nick en Kirstie

Heling van het bekkengebied

 

 

We duiken diep in je onderbewustzijn om je te ontdoen van oude, vastgeroeste programmeringen die je hoogste goed niet meer dienen, zowel als mens als ziel. 

Innerlijke pijnen en ervaringen worden los getrild die vastzitten in je cellen & DNA, maar niet werkelijk van jou zijn. Om vervolgens thuis te komen bij de puurste vorm van jezelf. 

Het is belangrijk dat we als mens onze natuurlijke aarding versterken, om te kunnen overgaan naar het éénheidsbewustzijn. Vandaar dat heling van het bekkengebied de komende Lichtcirkels centraal staat krijgen wij door vanuit het veld. 

We gaan energetisch & emotioneel verteren wat er nu niet verteerbaar is op je darmen, waardoor je nu darmklachten, angsten, vaginale klachten, rug- & bekkenproblemen ervaart. 

Ook gaan we aan de slag met baarmoederheling om de creatiekracht te activeren. Bij de mannen bevind deze zich rondom gebied van de geslachtsorganen. 

Iedereen is in staat zijn of haar eigen werkelijkheid te creeren vanuit deze natuurlijke creatie- & levenskracht. Laten we deze samen weer naar boven halen!

Zeg jij JA tegen deze unieke helingsmanier om jezelf te helen met het goddelijke licht in jezelf, vanuit het éénheidsbewustzijn ?

  

Live Event Nick en Kirstie

God is liefde.
Liefde ben jij in je ware kern

 

“Ik ben God.” Roept deze zin iets bij je op? Of beter gezegd, wat activeert deze zin bij jou?

Mag jij het goddelijke in jou naar boven halen? Het erkennen? Erkennen dat jouw ziel een deel is van een pure bron van liefde, van het éénheidsbewustzijn.

En dat jij daarmee alles kunt scheppen en creëren, zoals God de aarde schiep? Kun je dat ergens voelen of geloven? Zou je dat willen geloven of voelen?

De mogelijkheid bestaat om dit te onderzoeken tijdens onze helende Licht Cirkels, zodat jij kan landen in het éénheidsbewustzijn om klachten te helen vanuit de kern.

We starten op dinsdagavond 15 augustus.

Laten we samen op een transformerende Lichtreis gaan naar jezelf om thuis te komen bij de puurste vorm van jezelf!

 

Live Event Nick en Kirstie

Trust Yourself

Tijdens de Lichtcirkels leer jij weer te verbinden met en te vertrouwen op JEZELF. We zijn zo gewend om te vertrouwen op de gevoelens van anderen dat het een uitdaging kan zijn om weer te gaan vertrouwen op onszelf, onze intuïtie en ons gevoel. En al helemaal om deze uit te gaan spreken. 

Maar het is essentieel om dat wél te gaan doen. Zodat jij je eigen prachtige leven kunt gaan LEVEN. Niemand anders kan dat voor je doen dan JIJ. Want alleen JIJ bent verantwoordelijk voor jezelf en je leven. 

Bovendien zijn onze kinderen de toekomst en het is van groot belang dat zij hun pure LICHT kunnen blijven uitstralen. Dat hun LICHT niet wordt vertroebeld door onze eigen angsten en innerlijke pijnen. Daarom is het zo cruciaal dat wij onszelf van binnenuit helen, tot op celniveau en ons eigen Licht laten volledig laten ontwaken!

Live Event Nick en Kirstie

Praktische informatie 

 

Live Event Locatie

Een reis

De Lichtactivaties & coderingen zitten in de energie en de woorden van Licht die vanuit het veld gesproken mogen worden. Op zielsniveau weet en voel je dit en zullen dat los maken wat los gemaakt mag worden voor jouw hoogste goed als mens & ziel en volgens jouw zielenplan. 

De één zal zichzelf van een klacht verlossen, de ander zal zijn of haar angsten loslaten,. door een ziekte heen bewegen. zijn of haar intuïtie versterken of meer aarding & innerlijke rust ontvangen. Dit kunnen we van te voren niet aangeven, omdat wij zelf dit niet doen, maar onze gezamenlijke gidsen, engelen, lichtmeesters en alle ander bewustzijnsvormen die voelen aanwezig te wille en mogen zijn tijdens de Lichtcirkels. 

Het is niet te begrijpen, maar je voelt en weet het. Je voelt je aangetrokken, omdat je ziel je de weg wijst en weet dat je in het éénheidsbewustzijn iets mag ontvangen wat niet in woorden is uit te drukken. Het woordt Verlossing & Thuiskomen komen tot mij nu ik dit typ. 

Tijdens de Lichtcirkels komen de onderstaande thema’s intuïtief voorbij

  • Heling op de Darmen
  • Van (angst/pijn) Lijden naar Liefde.
  • Heling op de vrouwelijke baarmoeder & geslachtsorganen

(Er willen zielen op aarde landen met een hoge Lichtfrequentie en daarom is het belangrijk om je baarmoeder te zuiveren om hen als aanstaande moeder te kunnen ontvangen)

NU AUGUSTUS, inclusief VAKANTIE BONUS van 4 Lichtactivaties om per direct al aan de slag te gaan!  Aanmelden kan tot 14 augustus. 

Dinsdagavond van 20.00-22.00u

  • 15 en 22 augstus

Dinsdagochtend van 10.00-12.00u

* 29 augustus

Er is 1 rust week om alles te integreren. 

De magisch helende Live Lichtcirkels vinden plaats:

In Spoordonk (op je navigatie is het Oirschot) bij de School of Light

En zoek je naar reviews? Die staan er bewust niet op. Ga maar voelen of jij hier bij wil zijn, zonder je te laten leiden door het gevoel en de ervaring van een ander. 

Je kunt gewoon lekker een keer komen meedoen en voelen of dit past bij jou of niet.

Voel je welkom!

Nog vragen? Stel ze gerust.

4 + 2 =