fbpx

Retraite voor mannen op 26, 27 & 28 augustus

In verbinding samen ‘ZIJN’

nick en kirstie event healing

Ga voor een lichter en bewuster leven

Dit retraite is voor mannen die bezig zijn met bewustwording, op zoek zijn naar zichzelf en meer in contact willen komen met hun gevoel,  intuïtie & pijnstukken in zichzelf. 

Even uit de ratrace van het leven stappen om dichter bij jezelf te komen. Om oude patronen, stress en/of pijnlijke ervaringen los te laten die vast zitten in je lichaam.

Je hebt veel voor anderen klaar gestaan en je wilt het ook graag goed doen voor de ander. Misschien wel voor je baas, partner en kinderen. Je laat je vaak onbewust leiden door een ander.

En daar ben je eigenlijk wel klaar mee. Je bent bereid naar jezelf & je klachten te kijken en ze aan te pakken.

Wil jij een weekend in verbinding zijn met jezelf?

Even bewust gaan voelen hoe het met je gaat en hoe jij in je leven staat.
Onderzoeken wat jij verder met je leven wilt en of je het leven leeft dat je wilt leven.
En daarnaast jezelf bevrijden van opgeslagen innerlijke pijnen die nu waarschijnlijk allerlei klachten veroorzaken. 

Door middel van ademhaling & opstellingswerk maak je snel contact met jezelf & je opgeslagen pijnstukken. Vervolgens kun jij ze aankijken, doorvoelen, accepteren & loslaten. 

 

Wanneer je jouw gevoel, stress en emoties weg blijft stoppen kan dit letterlijk in je lichaam vast komen zitten. Dit kan zich vervolgens weer uiten in lichamelijk klachten zoals rugpijn, schouder- en nekklachten, hoofdpijn ect.

Maar ook in andere klachten zoals overmatig piekeren, angst hebben voor de mening van de ander of jezelf onzeker voelen bijvoorbeeld. 

Dus het kan zomaar zijn als jij bepaalde innerlijke pijnen en/of onzekerheden los laat dit weekend, dat andere klachten zomaar verdwijnen of verminderen. Zou een mooie bijkomstigheid zijn toch? 

Heb je nu zoiets van ‘dit wil ik aanpakken? Ik wil wel een avontuur aan gaan met mijzelf, om mij anders te gaan voelen en bewuster in mijn leven te gaan staan?’
Voel je dan van harte welkom.

Live Event Nick en Kirstie

Doe ik het wel goed genoeg?

 

 

De bovenstaande vraag zal je vast wel bekend voorkomen. Hoe vaak stel jij jezelf, onbewust of bewust, deze vraag? Dit kan over allerlei vlakken gaan. Ben je wel een goede partner, vader, minnaar? Ben je wel gespierd genoeg? Verdien je wel genoeg?

Ook ik heb een tijd geworsteld met deze onzekerheid. Wanneer bij mij de pijn ‘ik ben niet goed genoeg’ werd getriggerd uitte zich dat in verbale frustratie naar Kirstie bijvoorbeeld. Terwijl ze gewoon een vraag stelde of iets zei. Toch voelde ik mij op een andere manier toch afgewezen.

Deze pijn kwam voort uit ervaringen uit mijn kindertijd en deze werd gedurende mijn leven gevoed waardoor deze pijn actueel bleef in mijn leven.

Door bewust te zijn van deze innerlijke pijn en deze te doorvoelen, heb ik het kunnen helen. Waardoor ik nu beter kritiek kan ontvangen zonder dat ik in de weerstand ga of dat ik ‘dicht klap’.

Dus nee, jij bent niet de enigste die onzekerheden of andere pijnstukken ervaart. Ben jij er klaar voor om o.a. deze pijn in jezelf aan te kijken en ermee aan de slag gaan zodat jij wél de goede partner en of vader kan zijn?

Sta bewuster in het leven

Doordat jij een reis maakt naar jezelf ga jij jezelf, je gevoel & intuïtie beter leren kennen. En sta je bewuster in het leven.
Stap eens wat vaker van die automatische piloot af om stil te staan en je leven zal veranderen.

Tijdens dit retraite gaan we daarin stappen zetten door de pijnen, onzekerheden, patronen en beschermingsmechanismen aan te kijken die nog in je leven. Hierdoor sta jij bewuster in het leven.

Wat jij kan voelen en ervaren na het retraite:

N

Meer rust en ontspanning

N

Je merkt wanneer je in je hoofd zit en kan daar uit stappen

N

Je kan contact maken met je gevoel & intuïtie

N

Je voelt jezelf lichter, zekerder & krachtiger

N

Je ervaart minder frustratie

N

Je hebt inzichten in je patronen, beschermingsmechanismen en wensen voor de toekomst

N

Je hebt handvaten zodat jij van de automatische piloot kan stappen

N

Je kan nog beter tegen persoonlijke 'feedback/kritiek'

N

Je voelt dat je stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling

Hoe wij de pijnstukken samen met jou helen

We maken gebruik van verschillende werkvormen, zoals:

N

Opstellingswerk

N

Meditatie

N

Ademhalingswerk

N

Praktische oefeningen

N

Spiegelen van gedrag

N

Patronen zichtbaar maken, uitleggen en voorbeelden daarbij geven

Ook is er ruimte voor ontspanning

N

Wandel in de mooie natuurlijke omgeving

N

Maak een bommetje in ons verwarmde zwembad

N

Of gewoon even niks en genieten van de rust

N

In de avond maken we een kampvuur, waar jij mag delen of gewoon 'gezellig met mannen onder elkaar'

N

Er is ruimte voor grappen, lachen en mooie gesprekken

nick en kirstie live event

Wat jij o.a. kan verwachten tijdens dit weekend

Een veilige basis

Alles gebeurt vanuit verbinding, een veilige basis en een liefdevolle intentie. Een unieke weekend met heling, verbinding, confrontatie, liefde, licht, verdieping en niet te vergeten de ontmoeting met jezelf & je intuïtie en wat Brabantse humor.

Verwacht het onverwachte

We werken niet een vast programma. We vertrouwen op onze intuïtie en die leidt ons ook de weg tijdens het retraite. Van te voren kunnen we niet precies zeggen wat het jou gaat brengen. Maar één ding is zeker, jij ontvangt wat jij mag ontvangen. Daar vertrouwen we volledig op.

Confrontatie met je emoties en gevoel

We willen je uitnodigen om tijdens dit weekend je gevoel en emoties te laten zijn. Jij mag uitspreken wat jij voelt en jij mag voelen wat jij voelt. Tijdens onze werkvormen zal jij je gaan verbinden met je eigen gevoelens en emoties, zodat jij je innerlijke en misschien ook wel je lichamelijke pijn kan helen.

Een weekend met alleen mannen onder elkaar

We willen je graag uitnodigen om jezelf te zijn, want jij bent goed zoals je bent. En dan maken we er een mooi weekend van met mannen onder elkaar. Samen zijn, elkaar ondersteunen, voor elkaar zijn. Alles mag er zijn. Plezier, verdriet, angst, pijn, vreugde. Het hoort allemaal bij het leven, dus ook bij jou.

Dit weekend wordt gegeven door

Nick, eigenaar School of Light

Ik ben de trotse papa van Liam en Kyran. En bonuspapa van Jelle. Met veel plezier geef ik samen met Kirstie onze opleidingen. Maar dit retraite mag ik samen doen met Arjan.

Vanuit mijn fijngevoelige, zuivere afstemming, natuurlijke rust in mij en mijn luisterend oor zorg ik ervoor dat jij je snel op je gemak en veilig voelt om volledig jezelf te zijn.

Vanuit mildheid, zachtheid en compassie geef ik jou de juiste spiegels om diep in jezelf af te zakken. Ik ben in staat om diepe emotionele pijnen & trauma’s in jouw te kunnen helen. Uit vorig levens & die jarenlang van generatie op generatie zijn doorgegeven.

En niet te vergeten, ik laat met regelmaat boeren tijdens het readen en healen. Dat is mijn manier om negatieve spanningen af te voeren. Ik doe het niet expres, het gebeurd gewoon… Daarnaast hou ik van een potje voetbal, biertje met vrienden en plezier maken met mijn gezin.

Arjan, coach bij School of Light

Al vanaf mijn vroege jeugd heb ik de wereld geprobeerd te verklaren via theoretische modellen. Dit maakt dat ik veel basiskennis bezit van de menselijke psyche tot aan de meeste (persoonlijk) leiderschapstheorieën.

Vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie kan ik afstemmen op jouw energie, pijnstukken, beschermingsmechanismen en diepste wensen.

Ik ben in staat om te voelen waar jouw aandacht zich in jouw lichaam bevindt, waar je gevoelens en/ of energie blokkeert en waar de energie mag stromen.

Vanuit een mix van compassie, directheid en humor geef ik jou de juiste spiegels om jouw uitdagingen en wensen zelf te kunnen zien.

Daarnaast ben in staat lichamelijke en emotionele pijnen behoorlijk te verzachten. Door middel van o.a. reading, healing en ademcoaching. Andere specialisaties van mij zijn o.a. wensen, zielsmissies en tweelingzielen.

 

Praktische informatie

Live Event Locatie

Het Retraite vindt plaats bij The School of Light

Heibloemdijk 1
5688 JV
Oirschot

Data

Het retraite vindt plaats in het weekend van 26, 27 & 28 augustus

Vrijdag 26 augustus ben je welkom vanag 14.30u. Om 15.00 uur willen we starten.
Het duurt tot zondag 13.30u. 

Ontbijt, lunch en avondeten wordt verzorgd.
Thee & koffie inbegrepen.

Programma: 

Vrijdag middag beginnen we  om 15.00u met een kennismakingsrondje en gaan daarna aan de slag met de reis naar jezelf. In de avond na het eten is er ook een programma. 

Zaterdag begint het dagprogramma om 10.00u. De dag starten we met een groepssessie. Na de lunch is er ruimte voor 1 op 1 coaching die jij ontvangt en vrije tijd. 

In de avond maken we een kampvuur waar je aan mag deelnemen.

Zondag beginnen we weer om 10.00u en zijn tot 2.00u/12.30u bezig. Na een gezamenlijke lunch als afsluiting is het rond 13.30u weer tijd om naar huis te gaan.

Overnachten en investering

We hebben slaapkamers ter beschikking waar jij kan overnachten.

Tijdens het retraite is er ruimte voor 6 mannen.

Je investering is €550,-

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust.

12 + 9 =