fbpx

2- daagse Ontrafel je klacht
op 18 & 19 september

nick en kirstie event healing

Zet je klacht in het Licht

Het is tijd om je (chronische) klacht eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Vanuit de energetische geneeskunde kan dat. Tijdens deze tweedaagse cursus belichten we je klacht op vier lichaamslagen: emotioneel, mentaal, energetisch en lichamelijk.

We doen dit met een gespecialiseerd team. Dokter Chantalle, een huisarts die energetisch werk verricht, Angelique van Veluw, een energetische voedingscoach, en Nick en Kirstie, energetische healers.

De werkvormen die we gebruiken omvatten de L.I.C.H.T. healing-methoden, onze zuivere intuïtie, opstellingswerk, en de expertise en kennis die we zelf met ons meedragen.

Nick en Kirstie werkwijze

Fysiek & niet fysieke lichaam 

 

Vanuit de energetische geneeskunde zien we je als een wezen met zowel een fysiek als een niet-fysiek lichaam. Het fysieke lichaam is verbonden met de aarde; het ontstaat uit de aarde en zal daar ook weer naar terugkeren.

Je ziel, het niet-fysieke of energetische lichaam, is verbonden met energiecentra die bekend staan als de chakra’s. Deze chakra’s zijn op hun beurt weer verbonden met de fysieke, mentale en emotionele lagen van je lichaam.

In je energetische lichaam kunnen je chakra’s uit balans raken, waardoor de levensenergie niet goed doorstroomt. Dit kan klachten en ziekten veroorzaken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Om een zo gezond, licht en vrij mogelijk leven te leiden, is het belangrijk om genezing te bieden op zowel menselijk lichaamsniveau als op zielsniveau.

Dit doen we met een team dat hierin gespecialiseerd is. Ons team bestaat uit energetisch werkende huisarts Dr. Chantalle, energetisch voedingscoach Angelique van Veluw en Nick en Kirstie, energetische healers.

De methoden die we gebruiken omvatten de L.I.C.H.T. healing-methoden, onze zuivere intuïtie, opstellingswerk en de expertise en kennis die we zelf met ons meedragen.

 

 

Live Event Nick en Kirstie

Het lichaam is een zeer Intelligent instrument dat gemaakt is om ons in leven te houden. Het bezit over een natuurlijk zelfhelend vermogen. 

 

 

Maar door bepaalde gebeurtenissen, onverwerkte trauma’s, langdurige stress, ongewenste programmering in je cellen en DNA vanuit vorige levens en overdracht van je (voor)ouders kan het zelfhelend vermogen een deuk oplopen.

Dit kan leiden tot een tijdelijke disbalans in het lichaam die zich kan uiten in fysieke, emotionele, energetische en mentale klachten in allerlei verschillende vormen en maten.

Vaak zijn het onverwerkte emotionele, energetische en mentale pijnen die aan de basis van de klacht liggen en het zelfhelend vermogen belemmeren. Het is belangrijk om deze te ontrafelen, zodat de werkelijke oorzaak van de klacht – de kern – kan worden aangepakt. Hierdoor is er een reële kans dat je klachten of ziekte verminderen of verdwijnen.

We hebben, net als de reguliere geneeskunde, geen magische toverstaf en kunnen dus geen garantie geven. Wat we wél kunnen doen, is je klacht vanuit alle hoeken belichten en heling bieden, zodat je leven – met of zonder klacht – aangenamer wordt.

Live Event Nick en Kirstie

De sleutel dat ben JIJ

We zijn zo gewend om te vertrouwen op het gevoel van anderen dat het een hele uitdaging is om weer te leren vertrouwen op onszelf, onze intuïtie en ons gevoel. Maar dat is juist de sleutel.

Niemand anders kan dit voor je doen dan JIJ. Alleen JIJ bent in staat verantwoordelijkheid te nemen over jezelf en je leven. Je hebt alleen een handleiding nodig om weer regie te kunnen nemen over jezelf, je (energetische) lichaam en je algehele welzijn.

Wij en vele anderen zijn je voorgegaan door onze chakra’s en innerlijke pijnen in onze cellen te helen en door keuzes te maken die goed voor onszelf zijn. En als wij dat kunnen, waarom zou jij dat dan niet kunnen?

We nodigen je dan ook graag uit om op 18 & 19 september samen met ons te gaan VOELEN. Want daar ligt de kracht voor heling: bij je gevoel. Durven voelen wat in het hier en nu wordt aangereikt.

Het worden inspirerende, gezellige en leerzame dagen waarin we verbinding gaan maken met onszelf, ons gevoel, onze intuïtie en de klacht.

Live Event Nick en Kirstie

Wat kun je van ons verwachten

Een veilige basis

Alles gebeurt vanuit verbinding, een veilige basis en een liefdevolle intentie. Een unieke dag vol heling, verbinding, confrontatie, liefde, licht, verdieping, en niet te vergeten, de ontmoeting met jezelf, je intuïtie en een vleugje Brabantse humor.

Verwacht het onverwachte

We kunnen niet vooraf voorspellen wat deze ervaring jou precies zal brengen. Zodra je binnenstapt, kom je al in een energieveld van onvoorwaardelijke liefde en heling. We hebben veel geschenken voor jou klaarliggen; het enige dat je hoeft te doen is ze ontvangen.

De onderliggende boodschap achter je klacht

We gaan je klacht ontrafelen om de boodschap achter je klachten te vinden en bieden daarbij de heling die nodig is en zich voordoet.

Intuïtieve Healing

We vertrouwen op het zelfhelend vermogen van het lichaam en de eigen kracht van het lichaam om innerlijke pijnen los te laten. We forceren niets met ’trucjes’ vanuit de mind of ons eigen ongeduld. Zeker bij lichaamswerk is het belangrijk dat je het tempo van het lichaam volgt en niets forceert. We gebruiken de kracht van chakra heling en intuïtief opstellingswerk.

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit magisch samen zijn plaats?

Deze vindt plaats in Spoordonk, gemeente Oirschot, de School of Light
Heibloemdijk 1 in Oirschot

Data en je investering

Op  18 & 19 september van 10.00u tot 16.00u. 

Een ticket kost €333,-

Dit is inclusief lunch 

Programma: 

Het programma is beide dagen van 10.00u tot 16.00u.

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust.

1 + 7 =