fbpx

Podcast Op het Randje #10 Fibromyalgie, helen of ermee leven?

Afgelopen november hebben we een opstellingsdag gehad over fibromyalgie. Daar kwam veel naar boven, onder andere de volgende quote die we hebben gevoeld: "Ik ben geboren uit angst voor het leven. Doorgegeven van generatie op generatie. Maar ik ben te helen. Als je me durft aan te kijken en transformeert ben ik in staat om jou los te laten.


"Ik ben gecreëerd door negatieve ervaringen, gedachten, overtuigingen, trauma's en angsten. Waardoor een extreme onveiligheid in de basis is ontstaan. En een grote angst om het leven echt te leven. Vanuit plezier en gemak."


Omdat er zoveel waardevolle informatie aan het licht kwam hebben we er een podcast over opgenomen. Tijdens de podcast kwam er ook een cel-healing door die je vanaf nu iedere dag kan doen.  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de podcast, inclusief healing ontvangen? 


Vul dan de onderstaande gegevens in om de podcast in je mail je te ontvangen, dan kun je de podcast luisteren wanneer je wilt.

Nick & Kirstie

Wij zijn voorbestemd om samen te ZIJN en om jou te ontmoeten. We geloven dat iets niet voor niets gebeurd en dat het dan ook geen toeval is dat wij op jouw pad zijn gekomen. Wij zijn bewust op je pad gezet. 


Waarom? Dat mag jij zelf voelen en ontdekken.


Net zoals wij wij niet voor niets samen zijn gebracht door de onzichtbare wereld om Lichtwerkers te begeleiden in hun zielsmissie hier op aarde.
Dat Lichtwerk ook LICHT voelt om te doen. 


Door wie we zijn, met onze helende handen, onze woorden, de hoge lichtfrequentie die door ons heen stroomt vanuit de zuivere verbinding met onze intuïtie, moeder aarde, universum en onze gidsen en natuurlijk de SCHOOL OF LIGHT.


We zijn in staat op een heel diep niveau eeuwen oude patronen & pijnen, doorgegeven van vorig levens en generatie op generatie, te voelen & te helen.


Onze MISSIE is om een samenleving te creëren waarin iedereen zich veilig genoeg voelt om 100%  zichzelf te zijn. Waar onvoorwaardelijk liefde, licht, plezier & overvloed stroomt in de harten en levens van mensen.

Ik wil de podcast over fibromyalgie ontvangen