fbpx

School of Light

Het opleidings- en heelcentrum waar je kunt uit- & doorbreken om werkelijk te gaan zijn wie je bent. 

Je mag samen met ons spelenderwijs kennis maken met je ware zelf in de aller puurste vorm, de healer in jou en de helende krachten van de onzichtbare wereld.

Om het leven op nieuw te ontdekken en vorm te geven. Een leven te leiden zoals het werkelijk bedoeld is vanuit het éénheidsbewustzijn: LIEFDE.

Jouw hart, intuïtie en zielsmissie wijzen je de weg.

Het opleidings- en heelcentrum waar je kunt uit- & doorbreken om werkelijk te gaan zijn wie je bent. 

Je mag samen met ons spelenderwijs kennis maken met je ware zelf in de aller puurste vorm, de healer in jou en de helende krachten van de onzichtbare wereld.

Om het leven op nieuw te ontdekken en vorm te geven. Een leven te leiden zoals het werkelijk bedoeld is vanuit het éénheidsbewustzijn: LIEFDE.

Jouw hart, intuïtie en zielsmissie wijzen je de weg.

Ik ben niet eng. 

Ik ben misschien onzichtbaar,

maar je hoeft niet bang te zijn.

 Durf jij je te openen voor mij?

 Kom thuis in je ware zelf &  de onzichtbare energiewereld

 

Laten we samen, groeien, vallen en opstaan om samen te gaan leven vanuit Liefde, Licht en Plezier!

 

School of Light jaar opleiding

Missie: 

Het is onze missie om de onzichtbare energiewereld een normaal onderdeel te maken van de aardse wereld. Het is ons thuis en het is overal om ons heen. We hoeven er niet bang voor te zijn. 

We hebben ons lang genoeg verstopt, raar gevonden, anders, niet goed genoeg. In dit levens en vorige levens. 
Dat hoeft echt niet meer! 

Onze gaven zijn een gift, we mogen het met veel trots gebruiken en laten zien aan de wereld. Laten we het normaal maken! 

Voor onszelf en onze kinderen. Zodat zij WEL kunnen blijven wie ze werkelijk zijn.  

We laten jong en oud weer kennis  maken met:

  1. De unieke krachten van de onzichtbare energiewereld en hoe je ermee kunt samenwerken & communiceren. 
     
  2. Je eigen lichtkracht, intuïtieve en helende gaven die van nature al in je aanwezig zijn.

     

  3. De zelfhelende levensenergie die door onze aderen stroomt. De energie die we elke dag inademen en die ons in leven houdt. De chi.

 

School of Light jaar opleiding

Het is een ontdekkingsreis.


Op ontdekkingstocht naar wat er allemaal nog ‘meer’ is tussen hemel en
aarde.  Voor jong & oud.


Velen van ons voelen een connectie met de onzichtbare Lichtwereld. Of misschien jij niet, maar je kind(eren). 

We durven er alleen niet altijd voor uit te komen. Omdat het ‘raar’ is. Nou dat is het dus niet. Voor velen is het juiste heel normaal en vinden de huidige wereld onbegrijpbaar. 

Wij slaan een brug tussen de onzichbare wereld en de energetische helende krachten ervan. Begeleiden jou en/of je kind(eren) in het wegwijs maken hierin.  

Energetische geneeskunde ondersteunt jou bij het helen van jezelf van binnenuit. Van innerlijke wonden & trauma’s die jij opgedaan hebt in dit leven, vorige levens en van je (voor)ouders.  

We hebben verschillende Lichtreizen die jij kan volgen om jezelf te helen op fysieke, mentale, emotionele en energetische Lichaamlagen. Daarbij werken we samen met verschillende expertises voor het beste resultaat. 

Kom jij ontdekken wat we voor jou en je gezin kunnen betekenen? 

 

Onze Lichtreizen 

Wij bieden unieke opleidingen en trajecten aan waarbij de kracht van jouw eigen wezen en onze L.I.C.H.T. methode centraal staan.

Luister naar wat jou vanuit je hart en innerlijk weten aanspreekt. Zeg JA tegen jezelf en ga op een magische Lichtreis naar je eigen zelf en jouw persoonlijke leven.

Nick en Kirstie School of Light

3-jarige opleiding Energetisch Geneeskunde

Voor alle Healers, Lichtbrengers, Energiewerkers, Heksen.
Om te worden wie je werkelijk bent

Ga terug naar je ware kern om de natuurlijke Healer en Reader te ontwaken die al in jou zit. Laat ons je wegwijs maken in een wereld die jij voelt, maar nog niet kent of begrijpt. Ontdek de Lichtkracht in jezelf, voor jezelf en professioneel voor anderen.

Leergang 1: Verlicht je Chakra’s om jezelf, je gevoelens en intuïtie te ontmoeten. Het is ook mogelijk om deze reis enkel voor jezelf te maken als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

Leergang 2: Een verdiepende Lichtreis naar de L.I.C.H.T Coach of Kindercoach in jou.

Leergang 3: Een Lichtreis om docent te worden bij de School of Light en je expertise op het gebied van energetische geneeskunde daadwerkelijk met de wereld te delen.

Leef volledig je hoogste potentieel, ongeacht wat er gebeurt!

Nick en Kirstie School of Light

Ontrafel je klacht

Lichtreis om je (chronische) klacht / ziekte te ontrafelen en van binnenuit heling te kunnen bieden.

Vanuit Energetische Geneeskunde gaan we ervan uit dat je een fysiek en een niet-fysiek lichaam hebt en dat het lichaam in veel gevallen in staat is om zichzelf te helen.

Zowel in het fysieke als het niet-fysieke lichaam kunnen onverwerkte trauma’s en pijnblokkades aanwezig zijn. Deze kunnen afkomstig zijn uit dit leven, vorige levens of overgedragen zijn door je (voor)ouders. Hierdoor voeren de lichaamscellen mogelijk niet de functie uit die ze zouden moeten uitvoeren, wat klachten kan veroorzaken.

Het is belangrijk om heling te bieden aan zowel het menselijk lichaam als op zielsniveau, om je leven zo gezond, licht en vrij mogelijk te leven.

Tijdens een tweedaags evenement op 18 en 19 september staat ons team van experts klaar om je klachten op energetisch, lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau aan te pakken en van binnenuit te helen.

Bij interesse, klik op de onderstaande knop om ons een mail te sturen.

 

Nick en Kirstie School of Light

Intuïtief Ouderschap

Ouderschap is wellicht het mooiste, maar soms ook het moeilijkste wat er is. Er bestaat geen vaste handleiding voor, aangezien ieder kind uniek is en met een eigen levensmissie naar de aarde komt. Daarom is het belangrijk dat je leert vertrouwen op je natuurlijke intuïtieve opvoedinstincten en dat je leert hoe je de spiegels van je kind(eren) kunt interpreteren.

Hiervoor hebben we een aantal inspirerende reizen voor je klaarstaan, zodat je als aanstaande ouder(s) kun je je kindje op een veilige manier laten landen en groeien in je buik.

We bieden ook een tweedaagse partnerretraite aan, bedoeld om weer vanuit het hart verbinding met elkaar te maken. Jullie kind(eren) groeien op in de energie die jullie dagelijks uitstralen.

Daarnaast bieden we een energetische gezinscheck / opstelling aan om eventuele onbalans binnen jullie gezin te herstellen.

 

 

Nick en Kirstie School of Light

Agenda

Kijk in onze agenda wanneer welke activiteiten plaatsvinden georganiseerd door ons & onze L.I.C.H.T. Teachers bij de School of Light.

Of kom naar onze Lichtcirkels waarin jij op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met ons & onze werkwijze.