fbpx

In mijn 3 maanden op het Land van Licht heb ik (Kirstie) veel van het energetisch veld, Maria Magdelena en haar Lichtteam mogen ontvangen over het verlichten van jezelf en het evolutieproces waar we nu als mensheid door heen bewegen. Helen, in de zin van lijden en naar de pijn gaan is niet meer nodig in deze tijd.  

Wat ik aan nieuwe kennis hem mogen ontvangen is dat de oude energie uit een lage energietrilling bestaat die de mensheid ontgroeit is. Er kan niets meer losgetrild worden omdat de trilling te laag is. De nieuwe energie die naar aarde is gekomen bestaat uit de zeer hoge Lichtfrequentie Liefde en is afgestemd op het evolutieproces van verhoging van de trillingsfrequentie op aarde en van de mensheid. 

Omdat veel mensen nog met de oude energie werken en steeds intunen op het lijden en onverwekte pijn blijf je in de lage energiewerken en trilt deze niet helemaal tot de wortel los. Het besturingsysteem wordt niet volledig overschreven. Dus verdwijnt de klacht of ziekte niet volledige en voor altijd. Vandaar dat je ook keer op keer bij het zelfde pijnstuk terecht kunt komen. Dat herken je vast en zeker wel. Ik in ieder geval wel. Er wordt dan gezegd je gaat dan weer een laag dieper en dat heb ik ook jarenlang geloofd en geteachd. Maar daar zijn wij met deze nieuwe kennis per direct mee gestopt. 

De nieuwe energie is nog flinterdun, omdat weinig mensen er nog op ingetund zijn. De oude energie overschaduwt deze nog en daarom is het soms ook lastig voor mensen die er wel al mee in verbinding staan om er in te blijven. We hebben meer herinneringen nodig op dat moment van elkaar voordat het volledig kan integreren. 

De nieuwe energie is er op gericht om jouw natuurlijke Bronenergie te activeren in je Chakraƛ en je Cellen. Door vanuit je natuurlijke Licht te gaan leven, zul jij alles loslaten wat niet in lijn is met jouw natuurlijke Licht. 

Soms even pijnlijk, maar je krijgt er iets veel mooiers, zachters en liefdevollers voor terug. Dat wat moeiteloos bij je past.  

Er blijft alleen dat over wat jij nodig hebt om je zielsmissie te voltooien en datgene waar jij voor gekozen hebt om te ervaren in dit leven op aarde.

Zeker nu we in het evolutieproces zitten kun je last hebben van de meest uiteenlopende klachten. Als uitnodiging om weer terug te keren naar jouw pure bronlicht Liefde.

De klachten die niet in lijn zijn met je ware zelf zullen verlicht worden en grotenkans ook vanzelf verdwijnen, terwijl jij lekker je leven leeft.

Daar worden we ook echt in uitgenodigt. Om ons leven te gaan leven in lijn met onze zielsmissie. Hoe eerder we dat doen, hoe sneller het evolutieproces kan worden voltooid.

Wij willen je uitnodigen om samen met ons, Maria en haar energetisch Lichtteam in verbinding met christusbewustzijnsveld op het Land van Licht een Lichtreis te maken om je chakra's, je cellen en jezelf van binnenuit te verlichten.

Kijk lekker rond op onze website en stel je vragen gerust.