fbpx

Tof dat je aan de slag gaat met het helen van je lichaam

Hieronder vind je twee video's waarbij we twee verschillende zelfhelingstechnieken toepassen. Heling en energie is tijdloos, ook al was je niet live aanwezig bij deze webinars, je kan het toch voelen.

Bekijk hieronder de eerste video over zelfheling waarbij we o.a. aan de slag gaan met het helen van het 4e chakra door met behulp van visualisatie en heling.

Bekijk hieronder de tweede video over zelfheling. In deze video gaat het over jezelf veilig voelen. En gaan we o.a. aan de slag met het eerste chakra.

Ben jij er klaar voor om echt 100% jezelf te zijn?

Tijdens het kijken van de bovenstaande video's hebben we je meegenomen op een korte reis naar het helen van jezelf. Misschien heb je heel veel gevoelt en voel je ook al een positieve verandering en misschien ook niet.

Het is logisch dat een klacht of blokkade waar jij al jaren mee rond loopt niet in één keer verdwijnt. Dat kan wel, maar soms ligt de pijn te diep op geslagen en heeft het een diepere en frequentere vorm van heling nodig.

Daarom bieden wij je het traject '100% jezelf' aan waardoor het in gang gezette proces een verdieping kunt geven om echt jezelf volledig te gaan helen van binnenuit.

Het is een traject op maat met live dagen, 1 op 1 sessies en online lichthealingen, zoals bij de Webinars. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke vragen en afstemmingen op jou en je transformatie.

Wanneer je nu al merkt dat de zelfheling tijdens de Webinars iets bij je in werking hebben gezet, dan kun je je voorstellen dat het traject voor een mega transformatie zal zorgen. 

Voor de één is dat vrij zijn van lichamelijk pijnklachten, voor de ander meer emotioneel in balans komen of blokkades opruimen, zodat jij ze niet doorgeeft aan je kind(eren).

We gaan in ieder geval shiften van overleven vanuit angst naar leven vanuit liefde & vertrouwen.

  • We gaan je nog meer healingstechnieken aanbieden om jezelf te helen van binnenuit.
  • Jezelf bevrijden van innerlijke emotionele, lichamelijk, energetische en mentale blokkades die jouw in de weg zitten om je gezond, heel & vrij te voelen.
  • De stap zetten die je al jaren wilt zetten, maar niet durft.

Wil je meer informatie over dit magische & transformerende  traject 100% jezelf zijn? Of wil jij een korte afstemming ontvangen, zodat we samen voelen of dit traject iets voor jou is?