fbpx

United

13 & 14 april

nick en kirstie event healing

Een feestje wat je niet wilt missen!

 

Een nieuw Lichtportaal wat geopend wordt.

Een Lichtpoort waar nieuwe Lichtenergie door heen mag stromen om onder de mensheid en over de aarde te verspreiden. Ten goede van het evolutieproces van de mensheid.
 

Lichtenergie met een zeer hoge frequentie die alles uit het lichaam trilt wat tot nu toe nog vast zit. Het lost ziekten en klachten op die tot nu toe onoplosbaar waren.
 

Klinkt dit mooi? Te mooi? Misschien wel, maar het gaat toch echt gebeuren deze 2 dagen.  Hoog geavanceerde Lichtwezens staan klaar om ons te gidsen.

  De reis zal (cel) vernieuwend en bewustzijnverruimend zijn, afgestemd op jouw unieke broncode, zielenlicht en evolutieproces. Om de wereld te laten zien wie jij echt bent.

We reizen af naar een heilige plek waar eeuwenoude kennis ligt opgeslagen. Kennis waar we tot nu toe niet bij konden, omdat het was afgeschermd van de mensheid.

NU mag jij het je weer herinneren en verspreiden in de wereld om het evolutieproces te verlichten. 

 Een kantelpunt, een nieuw begin.
Een krachtig portaal wat open gaat.
Stap jij er mee in?

 

Nick en Kirstie werkwijze

Waarom jij dit memorabele moment als Lichtwerker niet wil missen.

 

Op zielsniveau staat al heel lang vast dat we in United samen komen met een groep krachtige Lichtwerkers om ons te verenigen om onze unieke velden samen te smelten. Om onze Lichtfrequentie en die van de aarde te verhogen. Om ons evolutieproces te verlichten. 

Waarom nu? Omdat we als mensheid klaar zijn voor de volgende stap in onze evolutie. Je wordt uitgenodigd om vol overgave en met plezier in je leven te stappen. 

Het is beyond our imagination. 
We kunnen er dus ook werkelijk geen voorstelling van maken wat er gaat gebeuren.

We kunnen het wel voelen, maar er geen woorden aan geven. Omdat het nog nooit eerder gebeurt is. 

 

Ik hoef ook niet veel woorden te typen voel ik. Want de mensen die klaar zijn voor United en om hun bijdrage te leveren in het evolutieproces voelen de energie achter United.

Sommige alleen al door het lezen van de naam en anderen door even bewust af te stemmen op de energie van United.  Elk woord dat ik typ dekt maar half de lading van hoe het gaat zijn.

Voor de mensen die het fijn vinden heb ik het proberen samen te vatten. Maar voel vooral zelf wat United jou gaat brengen!

Voel jij nu al dat je er bij wilt zijn, bestel dan hieronder je ticket en je plek is gereserveerd! Je reis start op het moment dat je instapt. Je krijgt meteen toegang tot de nieuwe kennis die al is gechanneld. 

 

It’s going to be far beyond your imagination!

> Op 13 & 14 april is het moment om JOY en LOVE volledig te belichamen en samen met anderen uit te gaan dragen naar buiten. Voor onszelf en onze kinderen. 

> De reis van United is om het evolutieproces van jezelf en later de mensheid te verlichten. De geavanceerde kennis die je ontvangt is een update voor jezelf als mens en energiewerker op celniveau. Alle kennis mag jij doorgeven aan anderen. Het is de bedoeling dat het zich verspreid over de hele wereld ten goede van het evolutieproces van de mensheid.

> Samen met de Lichtwereld creëeren we een krachtige vortex van puur Bronlicht Liefde, waarin genezing op energetisch en lichamelijk niveau plaats vind door gewoonweg erin aanwezig te zijn. Het Licht zal zich met immense kracht over de aarde spreiden. En jij bent erbij. 

> Jouw unieke Lichtfrequentie/code gekoppeld aan je zielsmissie wordt volledig geactiveerd in je cellen en DNA. Puur bronlicht Liefde zal nog sterker door jou en je cellen heen stromen. Je ervaart meer vrijheid, plezier en vervulling in jezelf en je leven.

> Na de Cel en DNA generatie blijf je dagelijks loslaten wat niet in lijn is met je ware zelf. Niets blijft meer aan je plakken. Je cellen keren terug naar hun oorsponkelijke staat van zijn: Puur Bronlicht Liefde.  En daar zul jij op blijven trillen. 
Je cellen zijn in staat terug te keren, naar de oorspronkelijk staat van zijn vóór een klacht of ziekte tot uiting kwam. 
We garanderen niet dat dit bij iedereen werkelijk gebeurt, maar is het is zeker mogelijk!

Je zult je vrijer, blijer en energieker voelen! Dit gebeurt vanzelf. Daar hoef jij niets voor te doen. Heerlijk toch! 

Live Event Nick en Kirstie

Volledig in lijn met je ware zelf

Na de reis van United kun jij je alleen nog maar laten leiden door je ware zelf, waardoor jij jouw droomleven werkelijk kunt gaan leven. Alsof je letterlijk een ander besturingssysteem hebt, vanuit de voedingsbron LIEFDE.  

Je trekt alles aan wat daarbij hoort. Nieuwe baan, relatie, vrienden, gezond lichaam, innerlijke rust, overvloed ect. 

Wat er voor jou mag gebeuren is van te voren niet te voorspellen. Dat ligt volledig aan je zielsmissie. Maar dat het Joy brengt is zeker!

Je bent voor dit moment in de evolutie klaar gestoomd in de afgelopen periode. Het breekpunt van de evolutie, waar het oude stopt en het nieuwe begint. 

Als jij onderdeel van dit waanzinnige feestje wilt zijn, is United voor jou! 

Live Event Nick en Kirstie

Ervaring van zielen die
al in zijn gestapt

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit magisch samen zijn plaats?

Deze vindt plaats in Spoordonk, gemeente Oirschot, op het Land van Licht.
Heibloemdijk 1 in Oirschot

DData en je investering 

Een ticket  voor de gehele reis is €444,-

Dit is inclusief de voorpret die start op het moment dat jij een ticket koopt. 

Programma: 

Het programma op 13 & 14 april is op beide dagen van 10.00u tot 1700u. 

Vooraf aan het event

Op het moment dat jij JA zegt en een ticket koopt start jouw reis al en kun jij verandering in jezelf gaan opmerken. Het veld en wij nemen je namelijk al mee in de voorpret van United door eens in de maand online of live samen te komen. 

Je krijgt toegang tot een besloten omgeving waar ik al kennis en channelingen ten goede van jouw evolutieproces deel.

Daarnaast zijn er live momenten waarin we samen komen om te verbinden en live channelingen te ontvangen vanuit het energieveld van United. 

Zeg vandaag JA tegen jezelf en United en laat de cadeautjes maar uit de lucht vallen!

Nabegeleiding

Na deze unieke reis van United blijf je toegang houden tot de besloten omgeving en kennis die zich daar bevindt. 


Tot op 13 & 14 april! 

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust.

9 + 10 =