fbpx

Verlicht je Chakra’s 

In deze eerste leergang van de opleiding Energetisch Geneeskunde ga je aan de slag met de krachtige Chakra LichtHealing-methode.

Om je Chakra’s van binnenuit te openen voor het natuurlijke bronlicht in jou. Zodat jij weer kunt gaan leven en trillen vanuit je eigen Lichtfrequentie/code. 

Je leert per Chakra de bijbehorende  Lichtkracht activeren en te belichamen bij jezelf en om te teachen aan een ander.

Het doel is om je gevoel en intuïtieve gaven (verder) te laten ontwaken en te leren hoe jij deze positief in kan zetten voor jezelf, je gezin en anderen. 

Het belangrijkste voor een goede Healer is dat deze zelf zijn of haar Licht laat stralen, alvorens je een ander zijn of haar Licht laat stralen.

Nick en Kirstie werkwijze

Chakra’s in balans 

Er is zoveel licht te schijnen over het begrijpen van jezelf en de werking van je lichaam, je chakra’s en het zelfhelendvermogen.  Dit leergang is voor jou als je op een ontdekkingsreis wilt gaan naar jezelf, je gevoel en de Chakra Healingsmethode.

We gaan geen Chakra’s helen. Dat is NIET meer nodig. Het is een ouder manier van teaching die niet meer nodig. We hebben genoeg shit geheeld. Het is tijd om te gaan LEVEN. 

Wij leren mensen hun eigen Lichtkracht weer te herinneren en vanuit hun eigen Lichtfrequentie te gaan leven. De Lichtwereld en de je Lichtteam zullen je de wegwijzen in het hoe. Daarin mag jij je volledig in overgeven.  

Wanneer je chakra’s geblokkeerd zijn en het bronlicht, ook wel levensenergie genoemd, niet goed kan doorstromen in jouw lichaam kan dit zorgen voor klachten op het gebied van je lichamelijke, emotionele en mentale welzijn. En dat willen we niet.

Wat je waarschijnlijk wel wilt: In balans zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch gebied. Vrij zijn van ongewenste klachten, patronen en gedragingen die niet thuishoren in jezelf maar die je nu nog wel last bezorgen. En vervolgens deze kennis professioneel doorgeven aan anderen.

Laten we daar dan mee aan de slag gaan!

 

master light healer opleiding

Deze helende reis is voor jou als:

N

Je meer wilt leren verbinden met & vertrouwen op je gevoel & intuïtie.

N

Je de verantwoordelijkheid voor je leven weer wilt nemen. En JA gaat zeggen tegen jezelf, je lichaam en je chakra's.

N

Je met de Chakra Leer aan de slag wilt om jezelf van binnenuit te bevrijden op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Om in balans te komen en te blijven.

N

Je anderen wilt begeleiden als Chakra Healer bij het verlichten van zichzelf en hun Chakra's.

N

Je kunt deze helende reis ook maken alleen voor je persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft dan de laatste twee dagen, die gericht zijn op professioneel Chakra Healer, niet te volgen.

Wat anderen zeggen

Lieve Nick & Kirstie
Dankje wel voor deze magische reis.
Wat is er veel losgekomen en getransformeerd.
En jullie doen dit met zoveel Liefde en Compassie op jullie bijzondere geheel eigenwijze.
Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en heb geleerd mijn energie te managen. Daarnaast vertrouw ik weer op mijzelf en mijn helende gaven. Ik ben er zelf goed in! Mijn dank i groot dat ik onderdeel mocht zijn van deze prachtige reis. 
Rosita

Yoga-Nidra docent

Nick & Kirstie

Onwijs bedankt voor jullie ondersteuning en wijsheid die jullie overbrengen naar anderen. Ik voel mij dankbaar.

Dankbaar voor de mooie tijd, herinneringen, kwetsbaarheid, healingen, mooie & wijze woorden, liefde en gezelligheid.

Bedankt dat jullie mij mee hebben genomen in een innerlijke reis/proces naar mezelf. Als mijzelf en als Chakra Healer.

Anne van der Steen

Wat transformeer jij per chakra

1e Chakra

Je leeft je leven op aarde zoals jij het wilt en er gelukkig van wordt. De verbinding met je lichaam is herstelt. Je voelt je gezond & je welzijn is optimaal. Je voelt je veilig in jezelf en je overprikkeling neemt af of verdwijnt

2e Chakra

Je bent emotioneel in balans, je gevoel is je kracht, je ervaar levensvreugde & passie in je leven. Je mannelijke & vrouwelijk energie is in balans en stroomt beide volop, net als je seksuele energie.

3e Chakra

Je leeft vanuit ontspanning, overvloed & vertrouwen. Je vaart mee met de flow van het leven. Je manifesteert dat wat je wil in je leven, vanuit een gezonde daadkracht.
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd.

4e Chakra

Je voelt onvoorwaardelijke liefde voor jezelf & anderen. Je voelt je heel & compleet.
Je trekt Liefde automatische aan in je leven. Je bent in staat jezelf en een ander lief te hebben.
En je vind jezelf de moeitewaard om goed voor jezelf te zorgen.

5e Chakra

Je bent in staat liefdevol en oordeelloos te communiceren met jezelf en de ander. Je kunt je stem laten horen en je gevoel uitspreken tegen iedereen. Je laat je niet meer door de woorden van een ander van je kern afraken. Je durft je eigen waarheid te spreken.

6e Chakra

Je heldervoelendheid en/of helderziendheid is je kracht. Je gevoel & intuïtie zijn je wegwijzers in je leven en durft daar op te vertrouwen. Je ervaart innerlijke rust in je hoofd.

7e Chakra

Je voelt je heel & compleet. Verbonden met jezelf, moeder aarde en het universum.
Je bent in staat te communiceren met je eigen waarheid, de onzichtbare wereld & jouw unieke lichtteam. Je ervaart een eenheid met alles en iedereen.

Intuïtieve gaven als

jouw Kracht! 

Als intuïtief en gevoelig persoon is het belangrijk dat je leert samenwerken met je lichaam en je eigen energieveld. Je moet vertrouwd raken met de werking van jouw energetisch veld en hoe deze zich kan verbinden met die van een ander.

Je gevoeligheid is niet voor niets een gave. En het kan daadwerkelijk een gift zijn wanneer je menselijke zelf en je spirituele zelf zich weer verbinden. Op dat moment kun je je helende en intuïtieve gaven inzetten voor jezelf en anderen om jezelf in balans te brengen en je leven te vergemakkelijken.

Je leert spelen met energie en je helende handen vanuit een open en zuiver kanaal in het energetisch veld. Je leert dit toepassen bij jezelf en anderen.

Nogmaals: je gaat een ander niet helen. Dit is een oude manier waarbij je de ander ondergeschikt maakt aan jou. Wat je wel doet, is het helingsproces van de ander ondersteunen met jouw gaven en helende kracht in een gelijkwaardige relatie vanuit het principe “Ik ben oké, jij bent oké!”

Hoe werken wij

Intuïtief

Vaak wordt kennis intuïtief doorgegeven vanuit de onzichtbare wereld. Alle kennis zit namelijk al in ons, ook in jou. We hoeven het alleen maar naar boven te halen. Alles wat je aangereikt krijgt, komt uit de zuiverste bron en dat ben jij. In jou liggen de helende krachten. Je leert je eigen lichaam en energiesysteem te begrijpen, lezen en te bevrijden van alles wat niet trilt op de Lichtfrequentie Liefde. 

 

Licht-Healings methode

Je maakt kennis met nieuwe Licht-healingsmethode om jezelf en je chakra’s te helen. Lichaamswerk, intuïtief systemisch opstellingswerk, Chakra Healing & Reading komen ook voorbij. Je gaat ontdekken wat jouw natuurlijke gaven, rechtstreeks vanuit de bron, zijn die je in de tweede leergang kunt gaan verdiepen.

Puur natuur

Je leert werken met helende bronenergie, waarmee jij van nature rechtstreeks mee in verbinding staat, zonder dat er een inwijding aan te pas komt. 

We houden van open en transparant, met soms een vleugje imperfectie. Wij leven voor wat wij onderwijzen. En jij en wij mogen er in alles wie we zijn er ZIJN.  

Praktisch

We duiken in het energetisch veld, maar we houden er ook van om alles praktisch en aards te vertalen. Op die manier kun je het echt gaan belichamen en voorleven op aarde. Je ontvangt ook een werkboek met theorie en healingsvideo’s voor elk chakra, zodat je thuis ook lekker aan de slag kunt.

Wat anderen zeggen

Lieve Kirstie
Ik heb deze reis naar mezelf als heel fijn ervaren. Ik raad deze reis via je chakra’ naar jezelf echt iedereen aan.
Ik ben iemand die altijd druk bezig is met anderen
Geen tijd voor zichzelf heeft en dan is dit zo fijn.
Echt een momentje voor jezelf!
Even met jezelf zijn en echt voelen. Thuiskomen bij jezelf.
Ik ervaar rust, meer energie, een leeg hoofd en word bewuster om echt lief zijn voor mezelf/lichaam.
Ook wat ik graag wil en juist niet meer wil in mijn leven.
Kirstie laat het je ervaren en dat vind ik heel fijn.
Ze zegt niet wat moet voelen of zien maar alles is goed.
Ook ondersteund ze je in wat je tegenkomt als je er zelf niet uitkomt.
Ze is een warme liefdevolle vrouw die jou deze reis laat ervaren naar jezelf
Als je echt iets voor jezelf wil doen dan is dit fantastisch om te gaan doen
Ik zou zeggen probeer het uit, het is echt de moeite waard!!
Bedankt lieve Kirstie
Groetjes Nathalie 
Nathalie Kuijpers, Krachtkind Veldhoven

Een grote verandering is opgetreden. Ik voel me veel sterker, lichter, fijner, meer in balans, stuk milder. En dan ook letterlijk VOEL met een groot uitroepteken.

Er is meer rust. Ik heb weer contact gemaakt met mij, mijzelf, mijn binnenkant (niet mijn hoofd, maar mijn kern, mijn innerlijk kind, mijn ziel, mijn chakra’s…. ). Hoe gaaf is dat.

Alsof een wereld die ik lange tijd niet gezien heb weer geopend is, omdat mijn brein het allemaal wel weten zou, nu lekker aanwezig mag zijn. Het was en is van mij, zat verstopt, en nu kan ik dat stuk weer zien/ervaren/voelen.

Dat DENKEN was ijzersterk en mag er nu veel meer SAMEN zijn met het hart, mijn gevoel, mijn onderbuik. Ook ben ik weer met creativiteit aan de slag gegaan: tekenen, kleuren, armbandjes maken. Dat doet me zo goed.

Oh, en ook luister ik meer zo maar eens naar muziek, zit op de bank en doe ik niets (dat is nog wel wat onwennig en dat is OK). Echt mijzelf geven wat nodig is. Tijd nemen voor MIJ… Die 15 min. zelfheling/voelen, niets doen.. zo fijn! 

Ingrid Giebels, Mesologie Son

Lieve Kirstie & Nick

Jarenlang heb ik mijn best gedaan om het voor iedereen goed te doen. Ver over mijn grenzen gaan om te zorgen dat iederen ‘happy’ was. Ik deed zo mijn best en nooit voelde het als goed genoeg. Ik ging zover dat ik last kreeg van angst & paniekaanvallen. Mijn lichaam gaf de grens aan omdat ik het zelf niet deed.

Samen met Nick & Kirstie ben ik een reis naar binnen begonnen en het heeft mij zoveel moois opgeleverd! Ik begin voor het eerst in mijn leven van mijzelf te houden. Mijn eigen plek in te nemen.

De angst & paniek zijn verdwenen. Ik vertrouw op mijn lichaam, gevoel & intuïtie. Ik mag er zijn met alles wat ik ben. Ineens hoef ik niet meer mijn best te doen. Niet meer te pleasen. Het voelt zoveel Lichter.

En als kers op de kaart heb ik mijn droomman aangetrokken! Wat wil je nog meer.

Ik gun je echt deze reis naar binnen om net als mij je leven te verlichten.

Monique

Praktisch

Data & lesdagen

Leergang 1 start 19 Januari 2024 om de week op vrijdag.
Deze bestaat uit 11 dagen van 10.00u – 16.00u. 

19 januari 
2 & 16 februari
1 & 15 & 29 maart
12 april 
10 & 24 mei
7 juni 

Certificaat uitreiking
14 juni 

Je kunt deze leergang ook in eerste instantie alleen doen voor je persoonlijke ontwikkeling en later besluiten er professioneel er mee aan de slag te gaan.

Wil je aan de slag als professioneel Chakra Healer na deze leergang, wordt je gevraagd 10 oefensessie te doen op mensen van buitenaf en daarvan verslagging aan te leveren.

Mocht je interesse hebben stuur ons gerust een mail. 

Investering

De 11- daagse leergang inclusief Certificaat Chakra Healer is je investering €2222,-

Je hebt ook toegang tot een online kennisbank waarin theorie & healingsvideo’s ontvangt per chakra.
Om thuis mee aan de slag te gaan. 

Locatie

De lesdagen vinden plaats bij de School of Light.
Heibloemdijk 1 in Oirschot.  

Zomaar wat reacties

Wow, de chakra’s die ik gezien heb tijdens mijn reis kloppen helemaal. Ik ben er stil van.’

‘Wat een simpele, maar effectieve oefening om naar je zelf te gaan.’ ‘Het hoeft niet altijd zwaar te zijn’.

‘Soms zeg jij iets Kirstie en dat klopt dan precies met wat ik dan voel of waar ik mee worstel’

‘Een praktische oefening, maar zoveel kwartjes vallen er. Wat een inzicht wat ik nooit meer vergeet!’

‘Mijn handen stromen helemaal en worden warm. Wauw wat heerlijk!’

‘Het maakt heel wat los en brengt nieuwe handvaten en inzichten om weer krachtig in het leven te gaan staan.’

Voel jij dat je deze Lichtreis jezelf wilt gunnen, maar heb je nog vragen? 

Vraag dan vrijblijvend een lichtgesprek aan. 

Liefs Nick & Kirstie

Privacybeleid

14 + 1 =