fbpx

Draag altijd je verantwoordelijkheid bij het geven of ontvangen van een Healing.

Een Healing is een uitwisseling van een energiestroom tussen 2 mensen. Een hoge energietrilling die vanuit de bron stroomt ,via een Healer als kanaal, naar het lichaam van een ander.Om klachten, ziekten & blokkades die onstaan zijn vanuit een lagere energietrilling los te trillen.

Zodat ze op lossen en de levensenergie weer vrij kan stromen.Als Healer heb je de verantwoordelijkheid om een zuiver kanaal te zijn. Maar als onvanger heb je de verantwoordelijkheid voor jezelf om te voelen, onderzoeken of iemand een zuiver kanaal is.

Onderga niet klakkeloos een Healing als het niet goed voelt. Voel je weerstand spreek het uit. Vraag hoe de Healing die uitgevoerd wordt werkt.Onderzoek van te voren wat een Healing eigenlijk is en of een Healer zuiver werkt en met de voor jou de juiste bron energie. De bronenergie die jouw energiesysteem een update omhoog geeft. Meestal laat je lichaam je dat echt voelen, maar durven we er op dat moment niet op te vertrouwen.

We vertrouwen helaas meer op het gevoel en de kennis van de ander.Laten we daar nu eens mee stoppen en gaan vertrouwen op ons lichaam en onderbuik gevoel!

Op dit moment wordt Healing overal aangeboden en helaas lang niet altijd zuiver. Dus daarom is dat vertrouwen op je eigen lichaam, (onderbuik) gevoel en intuïtie zo belangrijk. Daar worden we ook echt in opgeleid door het veld, omdat het een onderdeel van ons evolutieproces is. We krijgen ervaringen op ons pad om te leren vertrouwen op onszelf.

Bij zuivere Healing is de Healer rechtreeks verbonden met de bron. Er stroomt puur Bronlicht via de Healer naar jou. Dat kan via de handen of het hart, maar ook via woorden of klank. Jij bent de energie dus de Healing kan al plaatsvinden door gewoonweg in dezelfde ruimte aanwezig te zijn. 

Helderziend, Helderhorend, Heldervoelend, Helderruikend zijn veel voorkomende gaven. Je zult zien dat één het sterkst ontwikkeld is en de rest zal groeien wanneer je lekker aan de slag gaat met je gaven.

Het is belangrijk dat een Healer gericht is op zichzelf en niet op het redden van jou. De reddersrol zorgt ervoor dat er geen gelijkwaardigheid is en dit zul je voelen als weerstand in je lichaam. Luister daarna en spreek het uit.Wanneer een Healer nog (on)bewust in zijn of haar goedbedoelde redderrol zit of kan deze energie van zichzelf mee laten stromen. Wat voor meer verstoring in jouw energiesysteem kan zorgen.

Een zuivere Healer zal zich nooit voeden met jouw energie om zijn of haar eigenwaarde een boost te geven.Wat helaas nog te vaak wel gebeurd. Teveel mensen halen (on)bewust iets uit het energiesysteem van de ander omdat ze zelf een tekort of leegte in zich hebben. Hier wordt te weinig in geteachd waardoor Healers dit vaak niet eens in de gaten hebben.

Een zuivere Healer is zich bewust van de werking van zijn of haar energiesysteem. En zal van te voren afstemmen op jouw energiesysteem om te voelen of een Healing gegeven mag worden.Hij of zij zal je geruststellen, als gelijkwaardige zien. Zal naar je luisteren, uitleg geven, je nooit iets opleggen of overhalen, en altijd de verantwoordelijkheid bij jou laten.

Een goede Healer zal een beschermingsmechanisme intuïtief aanvoelen en bespreekbaar maken, wellicht voor jij het bespreekbaar maakt. En nogmaals, deze zal je nooit dwingen.

Wil jij je door ons laten gidsen in zuiver healerschap? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.