fbpx

Alles ontstaat intuïtief

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld & de universele wetten.
We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

En niet te vergeten: Alles zit al in jou. We halen het alleen maar weer naar boven. 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

Vanuit eenvoud & een unieke samenwerking met de onzichtbare wereld, zonder te gaan zweven. We stijgen tot grote hoogtes, maar houden onze benen lekker op de grond.

En niet te vergeten: Alles zit al in jou. We halen het alleen maar weer naar boven. 

Hoe wij werken

Op Cel & DNA niveau

In je cellen sla je ervaringen op zowel positief als negatief. Negatieve onderdrukte emoties, gedachten, overtuigingen beïnvloeden onze body  & mind direct. Op celniveau sluiten celreceptoren en vermindert de celcommunicatie en celstofwisseling. Het DNA verkort en de genetische codes worden afgesloten. Emoties & gedachten beïnvloeden dus je cellen & DNA. Je cellen & DNA beinvloeden je gezondheid. Verander jij je emoties, gedachten & overtuigingen dan veranderen je cellen & DNA. En dat is dat wij samen met jou gaan doen. Je cellen & DNA bevrijden van alles wat jou niet meer dient op dit moment in je leven. Uit dit leven, vorig levens en familielijnen. 

Down to earth, zonder poespas en volledig intuïtief

We houden van eenvoudig en zonder opsmuk. Recht door zee, gewoon zoals het is. Het niet mooier of groter maken dan. Het IS gewoon.  Alles mag ontstaan intuïtief in het moment en vanuit wat het collectieve veld (gidsen, engelen, begeleiders ect) ons aanreiken. We hebben wel een rode draad, maar geen vast programma. We werken niet met inwijdingen, omdat alles al in jouw zit. Je kunt het al, je hoeft het alleen maar weer te leren voelen. 

Wij werken met Lichtenergie en voelen & zien op een diep energetisch niveau

Je trilt mee op onze Licht & harts-frequentie, waardoor jou helingsproces automatisch in gang gezet wordt. Vervolgens leren wij jou om je trilling te verhogen. Wij voelen haarfijn aan wie wat nodig heeft in zijn of haar proces en kijken door al jouw beschermingslagen heen. Waar een ander er een pleister op plakt, zakken wij nog een laagje dieper om tot de kern te gaan. Om de diepe pijn & trauma te helen van dit leven, vorig levens en familielijnen. 

Iedereen neemt zijn of haar eigen plekje in de groep

Je bent een spiegel van elkaar, dus je heelt niet alleen je eigen pijn, maar ook die van een ander. Elke keer weer zo magisch wat er mag stromen en geheeld mag worden in de verbindingen met elkaar.  

Preach what you teach

Je leert eerst jezelf te helen. Wij vinden het belangrijk dat jij eerst lekker in je vel komt te zitten en dat je voorleeft wat je een ander meegeeft.  Vervolgens ben jij in staat om wat jij je eigen hebt gemaakt door te geven aan een ander op persoonlijk en professioneel vlak. Het is echt een levenswijze die jij je eigen maakt & doorgeeft. 

Met de kennis vanuit jezelf, je chakra's & de lichtwereld

Er is zoveel kennis in de wereld. En wie weet wat echt waar is? Wij hebben beide elders een opleiding gedaan en de kennis stond soms lijnrecht tegen over elkaar.
Bij ons ga jij samenwerken met de kennis die al in jouw cellen & chakra’s aanwezig is & vanuit de lichtwereld. Leren voelen wat WAAR voelt voor jou. En daar ga jij mee werken en je jouw leven manifesteren, zoals jij dat wilt.

We helen op mentaal, lichamelijk, emotioneel en energetisch lijden.

Elke klacht, patroon of overtuiging is ergens ontstaan en ligt in jouw lichaamscellen opgeslagen in een emotionele, energetische, mentale of fysieke lichaamslaag. Het blokkeert grotenkans jouw zelfhelend vermogen. Mensen lijden vaak ook op deze 4 gebieden tegelijkertijd. Wanneer jij bijvoorbeeld geen levensvreugde ervaart in je leven, heeft dit zijn doorwerking op jou emotionele staat van zijn. Wanneer je hier niets aan doet slaan die emotionele ongenoegens zich als stress op in je lichaam en kan dat voor lichamelijke pijnklachten zorgen. En om de pijn niet te willen voelen ga jij leven in je hoofd en is er een grote kans dat jij ook mentaal klachten krijgt. En dit willen we natuurlijk voorkomen. We gaan je verlossen van het lijden op al deze 4 niveaus. 

werkwijze nick en kirstie

Alles zit al in jou

Wat betekent dat?

Heel simpel: Dat jij in staat bent jezelf te helen met alles wat al in jezelf aanwezig is. Van pijn tot liefde & levenskracht. En dat met je eigen intuïtie, je chakra’s & helende en manifesterende krachten in jezelf. 

Jij bent een unieke mens & goddelijk wezen. Nu denk je misschien: Goddelijk? Ik?

Ja JIJ! Wij allemaal. We zijn ontstaan uit dezelfde vonk van goddelijk LICHT. Vanuit de bron, waar vele benamingen voor zijn. En het mooiste is dat wij in staat zijn onze eigen werkelijkheid te creëren & te manifesteren met ons eigen gevoel & gedachten. En we zijn in staat onszelf te helen op celniveau onze natuurlijke helingskracht in onszelf.

Wij zeggen wel eens: Zoals God de aarde schiep, zijn wij in staat ons eigen leven te scheppen. 

Alleen zijn we ons daar niet bewust. We zenden daardoor vaak onbewust de verkeerde signalen uit, waardoor we de verkeerde dingen manifesteren in ons leven. 

Het is daarom belangrijk dat jij contact gaat maken met alles wat zich in jouw lichaam bevindt. Dat jij jezelf op cel & DNA niveau gaat je bevrijden van ongewenste ziektes, (pijn)klachten, patronen & gedragingen. 

Zodat jij weer een magneet wordt om fijne dingen aan te gaan trekken en te manifesteren in jouw leven. 

 

Zelfheling is shit opruimen voor onszelf en de generaties na ons.

Keer op keer zien wij hoe mensen verbaasd zijn te horen dat hun menselijk lichaam van binnenuit geheeld kan worden door innerlijke pijnen los te gaan laten die in jouw cellen zijn opgeslagen. En met de lichtenergie van moeder aarde, de bron en in jezelf. Dit omdat jij een deel van de bron bent. 

Je lichaam bestaat grotendeels uit energietrillingen en die zenden constant signalen uit. Je hebt lage & hoge energietrillingen. Lage trillingen zorgen voor lichamelijke, energetische, mentale en emotionele pijnblokkades.

Lage energietrillingen zijn pijnlaagjes die vast zijn gaan zitten in je cellen en deze kunnen allerlei klachten veroorzaken. Pijnlaagjes van jezelf, vorig levens, vanuit de baarmoeder & je familielijnen.  Wat jij voor WAAR hebt aangenomen, mede ook vanuit het systeem waarin jij bent opgegroeid, maar wat helemaal niet waar hoeft te zijn. 

Zelfheling haalt angst en pijnstukken in jezelf weg, zodat de trilling van jou staat van ZIJN en je CELLEN verhoogt wordt. Daardoor wordt o.a. je zelfhelend vermogen weer geactiveerd. Je zelfhelend vermogen is optimaal bij een trillingsfrequentie van 734 Megahertz.
Dit kun je terugvinden in de emotieladder van David Hawkins

Doordat jij jouw pijnstukken opruimt in je cellen & DNA kunnen deze niet meer doorgegeven worden aan volgende generaties. Wanneer jij het heelt, werkt het meteen door op jouw en je kinderen. WANT: Energie is tijdloos.

Daar stopt het niet. Uiteindelijk zijn allemaal deel van een groter geheel, en wanneer we samen leven vanuit liefde en vreugde, zullen we dat ook verspreiden.

De energie van Liefde en Vreugde is aanstekelijk. En wanneer jij in contact komt met jouw Levensvreugde, verspreid jij Licht & Liefde in jouw omgeving. En creëer jij uiteindelijk jouw eigen paradijsje op aarde.

Zelfheling brengt je volledig in contact met jezelf, met je lichaam en je ziel. 

Wij gaan er vanuit dat jij heel en compleet bent. We zijn er niet om jou te fixen. Wij zijn er om je terug te brengen naar jezelf en jou eraan te herinneren wie je werkelijk bent. Jij bent in je ware kern LICHT, LIEFDE & LEVENSVREUGDE.
Dat is de plek waar jij hoort te zijn en vanuit waar jij je mooiste leven kunt creëren en manifesteren. 

Onze L.I.C.H.T. Methode

Lichaamswerk

Jouw lichaam verteld jouw de waarheid. Daar waar ons hoofd een gebeurtenis vergeet, doet ons lichaam dat niet. Het slaat het op in je cel geheugen op 1 van de 4 lichaamslagen. Pas als jij volledig JA gaat zeggen tegen je lichaam en dus ook tegen jezelf is er ruimte voor heling, beweging en verandering. Jouw lichaam en jij zijn het allerbelangrijkste. Zonder jouw lichaam geen leven op aarde. Je lichaam bevat ontelbare schatten, waaronder jouw zelfhelend vermogen.  En al die schatten gaan wij samen met jou weer naar boven halen.

Intuïtie versterken

Je intuïtie is een belangrijk kompas in je leven. Deze wijst je de weg en heeft het beste met jou & je lichaam voor.
Ieder zijn of haar lichaam is anders en daarom is het belangrijk dat jij zelf aangaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en functioneel te blijven.
Wanneer jij op jouw eigen hart & lichttrilling kan instappen, spant al jouw innerlijke kracht en het universum zich samen, om jou naar een lichter leven te brengen. Dit is tevens een belangrijke activator van jouw zelfhelend vermogen.

Chakra zelfheling

Je lichaam heeft ook een energetisch lichaam, die bestaat uit o.a je chakra’s en je aura. Het is ook belangrijk dat jij ook dit lichaam onderhoudt. Elk chakra heeft een bepaald levensthema. Raakt er een chakra of meerdere uit balans kan dit zijn invloed hebben op je emotionele, mentale en lichamelijk welzijn. Je chakra’s in balans = Jij in balans.

Hartsverbinding

Liefde heelt alle wonden. En dat is echt zo. Onvoorwaardelijke liefde bevat helende krachten. Helaas zetten we ons hart vaak op slot, omdat we bepaalde pijnen niet meer willen voelen. Maar dan sluiten we ons ook af voor alle fijne gevoelens zoals Liefde, Lichtheid & Levensvreugde. Jij mag weer een hartsverbinding aan gaan met jezelf en anderen. Gaan voelen dat jij de moeite waard bent om lief te hebben en geliefd te zijn. 

Terug in je kracht

Je mag weer de kracht in jezelf gaan voelen om je verantwoordelijkheid over jouw eigen leven weer terug te nemen. Geen marionet poppetje meer van anderen, de maatschappij en je eigen angstgedachten. Maar een vrije vogel die gaat staan waar hij of zij wil. Niet meer aanpassen, maar vrij leven zoals jij dat wilt. Zonder oordeel & verwachtingen, met respect naar de ander. Jezelf weer licht & onbevangen voelen. 

Je mag echt weer 100% Jezelf gaan ZIJN. Jouw leven leven, onder jouw voorwaarden, normen & waarden. Met heel veel plezier. Jouw hart volgen en je missie gaan leven. 

Alles zit al in jou. Ook jouw eigen unieke Lichtcodes

Wat houdt je vaak op je plek waardoor je niet manifesteert.

Veel mensen hebben gewoon weg niet de juiste kennis & tools in handen om zichzelf te helen van binnenuit en WEL bewust te kunnen manifesteren waar ze naar verlangen.

Daarnaast spelen er allerlei beperkende overtuigingen mee door gegeven vanuit opvoeding en van generatie op generatie.

Een aantal voorbeelden:

Je leeft vanuit angst om niet goed genoeg te zijn of te doen. Je hebt vaak te horen gekregen dat jouw gevoel, waarheid, mening, stem er niet toe deed. Niet belangrijk was en er gewoonweg niet mocht zijn. Waardoor jij nu jezelf blijft wegcijferen en niet je plek in durft te nemen. Je leeft je leven voor een ander in plaats van voor jezelf.

Je hebt je als het ware teruggetrokken uit je eigen leven. Afgesloten voor alle gevoelens. Ze zijn teveel & te intens.. Je hebt je daarmee ook afgesloten van je intuïtie & levensvreugde, omdat jij je niet veilig voelt in je zichzelf & je leven.

Je blijft de signalen van je gevoel onder drukken terwijl je weet dat je ernaar mag luisteren. Je zit in uitstel gedrag waardoor je niet tot manifesteren komt en laat jezelf onnodig lijden vanuit oude angsten & negatieve ervaringen in je systeem. 

 

 

Stap uit angst & lijden 

Je zit gevangen in een systeem van ANGST & LIJDEN doorgeven al generaties lang. Het zit diep in ons cel-geheugen verweven. 

Gevangen in een leven vanuit je hoofd, onzekerheid, twijfel en tekort. Het is vertrouwd, vanzelfsprekend. We groeien er mee op.

Terwijl we ook echt wel voelen dat het anders kan. Maar dat is tegelijkertijd ook heel erg spannend. Je wilt leven vanuit LIEFDE & VERTROUWEN. Maar je hebt nog geen veilige en werkende manier gevonden hoe dat te gaan doen. 

Grotenkans dat jij het misschien wel herkent en je op dit moment niet echt blij bent met jezelf & je leven. Dat je op zoek bent naar de juiste sleutel om dit te veranderen.

Dan heb je geluk. Wij reiken je onze sleutel graag aan, waardoor jij WEL in staat bent om jezelf te bevrijden op DNA & Celniveau van angst & lijden in jezelf en je familiesystemen. Om daar uit te stappen en je mooiste leven te creëren & manifesteren.

The universe has your back

Stop met jezelf verstoppen, stap uit de schaduw van de ander. En leef jouw mooie leven. 

Want alleen JIJ kunt jouw mooiste leven creëren. Door keuzes te maken die goed voelen voor jou. Door te geloven  te vertrouwen en in het diepe te durven springen. In vertrouwen dat je wordt opgevangen en goed te recht komt. 

Er is altijd iemand die naast je komt staan als jij voor jezelf kiest, hulp durf te vragen en kwetsbaar durft te zijn. Echt waar. Zo werken de universele wetten.  Je bent in deze reis naar jezelf nooit alleen. Je wordt altijd vanuit liefde en gelijkwaardigheid begeleid. 

Daar mag je op vertrouwen. 

Het energieveld waarmee wij werken is de onuitputtelijke bron van LICHT & LIEFDE. Die is er altijd, in en om jou heen. Het enige wat jij hoeft te doen is hiermee te verbinden. Het is een verbinding met jezelf  & de onzichtbare wereld. Het omvat alle energieën die ons leiden hier op aarde, om de beste versie van onszelf te worden. Om samen de hemel weer op aarde te brengen.

 

header nick en kirstie school of light

Het wordt tijd om te gaan staan voor onszelf. We hebben ons zo afhankelijk gemaakt van anderen. Ouders, partner, doktoren, leraren, maatschappij. En nu mogen we het heft weer in eigen handen nemen om verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven. En te gaan vertrouwen op onszelf en onze innerlijke wijsheid & intuïtie. 

Wij zijn je voor gegaan en als wij het kunnen kun jij het ook! Jij bent in staat je eigen leven te creëren, jezelf te genezen als je de juiste kennis in handen hebt. En die kennis hebben wij en delen wij graag met jou. Want iedereen is het waard zijn of haar mooiste leven te leven hier op aarde. Het is ons geboorterecht om gelukkig & vrij te zijn.

Klinkt dit als een droomwereld?
Kan het echt?

Ja, het is echt waar. Jouw droomwereld kan werkelijkheid worden. Maar alleen als jij ervoor kiest, en aan het werk gaat. Jij bent namelijk verantwoordelijk over hoe jij je leven vorm geeft. Jij bent de schepper van jouw eigen leven.
Wij helpen jou om die kracht in jezelf terug te vinden, en deze moeiteloos te gebruiken om jouw mooiste leven te leven. 

Jij mag je gaan ontdoen van de pijnlaagjes in je cellen, om vervolgens weer te ontdekken wie jij bent & waar jij in gelooft. Wat jouw waarheid & kracht is. Je mag weer aan het roer gaan staan van jouw leven & je eigen koers gaan bepalen. Wat een ander daar ook van vindt.
En je zult zien dat allerlei klachten dan vanzelf verdwijnen. 
Want onder elke klacht ligt een emotioneel, energetisch, lichamelijk of mentaal pijnstuk, waar jij je van gaat bevrijden. 

Wanneer jij zelfvertrouwen, licht, liefde en plezier gaat voelen in jezelf, kan je ernaar handelen en je zendt het uit vanuit je binnenwereld naar je buitenwereld. Waardoor jij het ook aantrekt in jouw leven. Je wordt als het ware een magneet om positieve dingen te manifesteren in je leven.

Want: Jouw buitenwereld is een spiegel van jouw binnenwereld. 

Samen verbinden wij jou met je binnenwereld, om te zien wat daar opgeruimd mag worden: we laten los wat niet langer bij de beste versie van jezelf en jouw ideale leven past. Zo maken we ruimte voor liefde, verlangens, vreugde en geluk dat voor jou is weggelegd.

Hoe lang je ook al vast zit in je destructieve patronen, wij helpen jou om deze te doorbreken. Het kan écht: met onze eigen, unieke L.I.C.H.T. methode.

Het is WEL aan jou om en keuze te maken. Om te kiezen of je in angst blijft leven, of in vol vertrouwen. Voor een leven in donkerte en zwaarte of licht en liefde.

 Dus wil je een fijner leven, maak een keuze. Stop met klagen, start met leven!

HOE dan? Door JA te zeggen:

Zeg JA tegen je vrij, heel en compleet voelen!
Zeg JA tegen je mooiste en gelukkigste leven!
Zeg JA tegen jezelf. je lichaam, de samenwerking met ons en de onuitputtelijke bron van licht en liefde!

Je bent het waard.

Onze unieke aanbod

Nick en Kirstie School of Light

Online Cursus: Leer Licht Leven

Wij gunnen het iedereen om de kennis van Manifesteren & onze chakra zelfhelingsmethode eigen te maken. Sterker nog het is onze missie. Zodat heel Nederland Licht Leeft. 

Wanneer jij start met het helen van je chakra’s, start jij met het jezelf bevrijden van ongewenste (pijn)klachten, patronen & gedragingen die niet thuishoren in jouw leven. Waardoor jouw Licht van binnenuit weer kan gaan stralen. 

En daarmee ga jij JA zeggen tegen jezelf en een Licht leven. Jij gaat weer aan het roer staan en je eigen koers bepalen. 

De online cursus is een laagdrempelige manier die voor iedereen toegankelijk.

Jij bepaalt zelf de koers, omdat je per module 1 chakra heelt en per module in of uit kunt stappen. Je zit nergens aan vast. 

Master Light Healer

Circle of Light Transformatie-dagen

Deze dagen maken wij samen een magische reis naar je binnenwereld en gaan op heel diep celniveau je innerlijke pijnen helen die vast zitten in je lichaam. Uit dit leven,  vorig levens & familielijnen.

We doorlopen stappen van de L.I.C.H.T. Methode en helen je chakra’s op mentaal, energetisch, fysiek en emotioneel niveau. 

Je bepaalt zelf hoelang je met ons meereist, want ieder zijn of haar reis is anders en uniek. Vaak zit er aan elke dag een transformatie thema zodat jij kan voelen of je erbij wilt zijn. 

De intentie is dat jij je ware zelf gaat ontmoeten & ZIJN. Leven vanuit je eigen innerlijke beweging, gevoel & intuïtie. De sleutels om jouw mooist leven te creëren & manifesteren met jouw unieke LICHT.

Nick en Kirstie School of Light

L.I.C.H.T. Coach

De jaaropleiding voor Lichtwerkers, waarbij je begeleidt wordt om jouw taak als Lichtwerker vanuit lichtheid & plezier te kunnen gaan vervullen. 

Na deze opleiding ben je in staat o.a. te werken met L.I.C.H.T. , de chakra zelfhelingsmethode & je intuïtieve gaven.  Een levenswijze die jij je eigen maakt en inzet voor jezelf en op een professionele manier voor een ander. 

Daarnaast ben jij in staat het energieveld van een ander te Healen & Readen. Bij zowel kinderen als volwassen.

Je bevrijdt jezelf & anderen van diepe pijnen & trauma’s in zichzelf.  Je werkt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau.